VeChain az olasz televízióban és a kínai állami médiában

spot_img

Bár a VeChain és a BMW együttműködésére már korábban is voltak utalások, egy Sanghaj városának honlapján most közzétett cikkből további részletek is kiderültek. A város innovációkat és startupokat támogató programjáról szóló írás a VeChaint emeli ki, a követendő példák egyikeként.

Az együttműködés a BMW China által indított 6 kisérleti projekttel kezdődött, melyek közül az egyik a blokklánc felhasználásának lehetőségeit vizsgálta. Ennek során 50-60 blokklánc startuppal dolgoztak együtt, melyek közül végül a sanghaji központtal rendelkező VeChaint választották partnerükké. A cél, az autók életútjának blokkláncon való rögzítése volt, vagyis hogy a vevők, a biztosítók és a szervizek is biztosak lehessenek abban, hogy hiteles információkra támaszkodva hozhassák meg a járművekkel kapcsolatos döntéseiket.

“A közös munka eredményeként, a Vechain ma már a németországi anyacéggel dolgozik együtt.” – fogalmaz a cikk. Az angol nyelvű fordításá megjelenését követően a VET tokenek értéke 10%-kal növekedett.

A napokban a legnagyobb olasz tv csatorna, a RAI1 hírműsorában is szóba került a VeChain, ami a jövőben világ egyik legnagyobb minőségbiztosítási cégével, a DNVGL-el karöltve több neves olasz borászat termékeinek eredetét is a blokklánc segítségével fogja igazolni a vásárlók részére.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img