Cryptopia: a tőzsdén tárolt kriptók 9.4%-át lophatták el

spot_img

Még januárban törték fel az ismert új-zélandi kriptotőzsdét, a Cryptopia-t (1, 2, 3). A rendőrséggel való együttműködésre hivatkozva,az oldal menedzsmentje sokáig nem adott semmiféle tájékoztatást az ügy menetéről. ami hatalmas felháborodást váltott ki az oldal felhasználóiból. Tegnap azonban végre megtört a csend.

“Úgy becsüljük, hogy a legrosszabb esetben 9.4%-os veszteség érhetett minket. Minden egyes számlát egyesével fogunk ellenőrizni és biztosítani, mielőtt újraindítanánk a szolgáltatásainkat. A wallet címeket is megváltoztatjuk, ezért arra kérünk mindenkit, hogy pusztán megszokásból, a régi címekre már ne utaljon kriptopénzt. Emellett pedig bejelentjük, hogy a tőzsde egykori alapítói is elfogadták felkérésünket és visszatértek, hogy segítsenek bennünket új üzleti stratégiánk meghatározásában.” – tették közzé hivatalos twitter csatornájukon.

A tervek szerint a Cryptopia jövő hét hétfőtől ismét elérhető lesz, bár ekkor még csak a számlák állapotának felmérésére lesz lehetőség, a kereskedés újraindulására és a kifizetések kezdeményezésére továbbra is várnunk kell.

Te érintett vagy az ügyben?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Előrendelhető az új Ledger Nano X tárca

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img