A VeChain megoldását kezdte használni Kína harmadik legértékesebb brandje

spot_img

A VeChain újabb mérföldkövet ért el. A DNV GL-lel közös megoldásukat, mellyel termékek eredetének nyomon követhetőségét oldják meg blokklánc technológia segítségel, a világ egyik legnagyobb háztartási eszköz gyártója kezdte használni alapanyagok, design és a márkái eredetiségének nyomon követhetőségének érdekében.

A Haier Kína harmadik legértékesebb brandje a nemzeti áramszolgáltató és a Tencent (a WeChat üzenet-és pénzküldő app fejlesztője) után. A világ egyik legnagyobb háztartásigép-gyártója, a világpiac 10,2%-át kitevő éves értékesítéssel. A DNV GL és VeChain megoldását a Haier Ecological Alliance konglomerátum kezdte használni, melyhez az ipar számos területéről (ruha, bútor, IoT, otthoni gépek, kutatás-fejlesztés) csatlakoztak cégek.

VeChain: Kiterjedt tesztüzem a világ egyik legnagyobb minőségbiztosító cégével

Korábban ezt írtuk a VeChainnel kapcsolatban:
A Vechain eredetileg egy, az ellátási lánc biztosítására szolgáló technológiát hozott létre, melyen keresztül pontosan nyomon követhetővé vált az egyes termékek útja. Rendszerük a blokklánc megváltoztathatatlnaságát felhasználva a termékhamisítás ellen is hatékony védelmet biztosít. A Vechain fejlesztése során egy platformmá lépett elő és akárcsak az Ethereum, a júniusi main net indulását követően alkalmas lesz dAppok és okos szerződések futtatására, valamint ICO-k indítására.

Az utóbbi évben több parnerkapcsolatot is létesítettek, például a kínai állam dohánymonopóliumával a China Tobacco-val, a Kuehne Nagel-el, mely 2017-ben a világ legnagyobb tengeri és második legnagyobb légi szállítmányozója volt, a BMW-vel, két, Kínában fontos autógyártóval, vagy a DNV GL minőségbiztosítási céggel melynek partnerei között megtalálható többek között az Alibaba, a Coca-Cola és az Unilever is. Érdemes mazsolázni a Vechain témájú bejegyzéseink között, hogy képbe kerülj a projekttel.

Sok olvasónk egyik kedvenc projektje a VeChain, úgyhogy nézzünk kis elemézést is: A VeChain (VET) 2018 decemberének közepén érte el eddigi alját az eladói piacon 0.0033 környékén. A mai napon egy kitörési próbálkozás közben +73%-ban van ehhez képest, 0.0055 környékén.

VETUSD napos grafikon. Forrás: Tradingview rajzoló

Látható, hogy az utóbbi napokban az árfolyam nagyon rásimult a 0.0057-es szintre, amit a korábbi csúcsok és a 2018. aug. 14-ei alj határoz meg fontos zónaként. Ennek tartós áttörése után komoly emelkedés következhet, hiszen felfelé semmilyen ellenállást nem találunk egészen 0.01$-ig. Lefelé a mozgóátlagok elesése esetén 0.004$, majd a 2018-as alj tesztelése jöhet.

Kereskedéssel vagy kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához! Az XTB kereskedő platfom használatáról készített első videónkat itt találod, a kereskedési alapokat és tudnivalókat összefoglaló ingyenes e-bookjukat pedig itt érheted el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img