Jogász kerestetik!

spot_img

A Blockchain Hungary (Blockchain Magyarország Egyesület) médiapartnereként a Kripto Akadémia aktívan részt vesz a blokklánc technológia hazai elterjedéséért végzett munkában, jelenleg jogászokat keresünk, nem is akármilyen céllal! A Blockchain Hungary ugyanis elkezdte a hazai jogi környezet előkészítésének munkáját.

A Kripto Akadémia a Blockchain Hungary – Blockchain Magyarország Egyesület – hivatalos médiapartnere lett

“A technológia használatának elterjedése a jogi szakma átalakulását is eredményezi. A lehetséges változásokból eredő problémafelvetésekhez, és a hazai szabályozás jogi aspektusainak szakértő beszélgetéseihez keresünk további partnereket, szakmai szervezeteket (oktatási intézmények, szakmai kamarák, egyebek). Illetve jogászokat, a non-profit szemléletű közös gondolkodás érdekében.” -Kalocsai Kornél az Egyesület elnöke.

A munkában már részt vesz a Széchenyi István Egyetemről dr. Glavanits Judit tanszékvezető egyetemi docens, dr. Varsányi Károly, a Digitalcash.hu alapítója is. A cél a szabályozás kodifikációs kérdéseiről, és az okosszerződések mindennapi, szakmai beépítésének lehetőségeiről egyeztetni.

Adózás, szabályozás: interjú a Blockchain Magyarország elnökével

A Blockchain Hungary-t dr. Halász Rita képviseli a folyamatban, az eredményekről mi is beszámolunk majd. Ahhoz viszont, hogy legyen miről beszámolnunk, további jogászokra van szükség, így arra kérünk, hogy

ha jogász végzettséggel rendelkezel és érted, ismered a blokklánc technológia működését, akkor jelentkezz a Blockchain Hungary-nél, járulj hozzá te is hazánk fejlődéséhez! Jelentkezés az info@blockchainhungary.org címen! Tárgymező: Jogász kerestetik.

Borítóképünkön: dr. Halász Rita, dr. Glavanits Judit, dr. Varsányi Károly, a “Smart Contract Team”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img