Trust wallet: hamarosan jöhetnek az instant ERC20 tranzakciók

spot_img

Néhány napja számoltunk be arról, hogy év végére a Binance által felvásárolt Trust wallet is a tőzsde egyik fiat kapujává válhat egy német banknak és a Nimiq-kel kötött együttműködésének köszönhetően.

Nimiq Oasis: a Trust wallet kapuja a fiat pénzek felé?

Az ebben a hónapban érkező és a Binance DEX-el is együttműködni képes tárcát ezen felül még számos további funkcióval tervezik kibővíteni, melyek azt a jövőben érkező decentralizált alkalmazások kezelésére is alkalmassá teszik.

Az erre való felkészülés keretében kötött most partnerséget a Trust és a Binance-en nemrégiben egy nagy sikerű ICO-t maga mögött tudó Celer, aminek megoldásával az Ethereum és az ERC20 tokenek azonnali tranzakcióinak lebonyolítására lesz majd lehetősége a wallet felhasználóinak. Mindezt egy úgynevezett layer-2 megoldással teszik lehetővé, ami azt jelenti, hogy ezek a tranzakciók nem az Ethereum fő blokkláncán, hanem egy arra épülő, másodlagos platformon kerülnek majd végrehajtásra.

Több ismert stabil coin is az ERC20 protokollt használja

Ha szeretnél többet is megtudni az ERC20 tokenekről, erre a linkre kattintva olvashatod el a Coinmixed részletes ismertetőjét.

A Celer és Trust wallet fejlesztése várhatóan az év harmadik negyedévében fog elkészülni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img