Rakuten Wallet: A japán Amazon saját kriptotőzsdét indít

spot_img

A napokban hivatalos közleményben tudatta a világgal a világ egyik legnagyobb e-kereskedelmi szolgáltatója, a 100 millió+ felhasználóval rendelkező japán Rakuten, hogy a Rakuten Wallet néven induló, hivatalos engedélyekkel rendelkező kriptopénz tőzsde felületére megnyílt a regisztráció.

“Az 1997-ben alapított Rakuten 2018 során 28,4%-al növelte bevételeit (…). A webshop mellett webbank és hitelkártya üzletággal is rendelkezik, 29 országban van jelen.” – írtuk korábban.

Bitcoin elfogadóvá válhat a Japán Amazon

Mostanra tehát kiderült, hogy a bitcoin elfogadásnál jóval messzebre ment a Rakuten. A weboldal mellett telefonos app is készül, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak kriptót be-és kiküldeni. A fejlesztés a 2018-ban kettő millió dollárért felvásárolt “everybody’s bitcoin” tőzsde továbbfejlesztésével zajlik

A Rakuten szerint hosszú távon a kriptopénzek adopciója az online és offline vásárlásban, és a peer-to-peer (felek közötti) fizetések területén is folyamatosan növekedni fog. Ahhoz, hogy hatékonyan nyújthassanak kriptós fizetési szolgáltatásokat, szükségük van egy kereskedelmi, tőzsdei funkcióra is. A Rakuten olyan felhasználói is hozzászagolhatnak a kriptopénzek használatához, kereskedelméhez és általában értékajánlatához, akik eddig nem érdeklődtek a terület iránt. A cégóriás innovatív hozzáállásának hangsúlyozása mellett ez komoly bevételt is hozhat a következő években.

Újabb tech óriás érkezett meg a kapukon belülre. Az idei évben érzésünk szerint még sok hasonló hírrel fogunk találkozni.

A piaccal, kereskedéssel vagy kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért és közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img