Bitcoin és Ethereum az ötmillió ügyféllel rendelkező E*Trade online brókernél

spot_img

A Bloomberg tegnap esti híre egy belsős forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az ötmillió ügyfél tízmilliárd dollárját kezelő E*Trade felületén hamarosan kezdhetnek bitcoinnal és ethereummal kereskedni az érdeklődők.

A népszerű online bróker ügyfelei közel 300.000 ügyletet bonyolítanak naponta. A napokban érkeztek hasonló hírek a 11 millió ügyféllel rendelkező online bróker, a TD Ameritrade berkeiből is. “A TD egy amerikai pénzintézet, ami 11.5 millió ügyfél pénzét kezeli, online felületén pedig a Nasdaq szoftverén keresztül kínál befektetési lehetőségeket felhasználói részére. A Twitteren @cryptopolis_x az esti órákban lett figyelmes arra, hogy a TD számláján elérhetővé vált egy CXERX elnevezésű kereskedési termék, amit kiválasztva a Nasdaq BTC/USD grafikonját töltötte be neki a rendszer.” Bővebben az alábbi bejegyzésünkben:

A jelek szerint BTC/USD kereskedési párt tesztelhet a Nasdaq

Az utóbbi hónapokban nagyon megszaladtak az ilyen hírek, a világ legnagyobb online brókereinek nagy része ilyen-olyan módon, de elkezdett kriptós kereskedelemmel vagy tárolással kapcsolatos terméket fejleszteni és piacra dobni. Fontos kiegészítés, hogy ezeknek a szolgáltatóknak nem számít, hogy a bitcoin árfolyama 1000 vagy 100.000 dollár, ők abból profitálnak, ha sokan és sokszor kereskednek, tárolnak a felületeiken.

Annyit mindenesetre jelez a hagyományos szereplők folyamatos belépése, hogy számítanak még a mostaninál pörgősebb időszakra és sokkal több érdeklődő befektetőre is.

A piaccal, kereskedéssel vagy kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért és közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img