Bitcon2ect – Heti összefoglaló

spot_img

Az élsportolók a modern kor hősei. Harcosok akikre sokan felnéznek. A rájuk épülő reklámkampányok évente több milliárd dolláros bevételhez segítik hozzá a velük szerződő világcégeket. Egy jól sikerült fotó vagy rajongói oldalon megjelenő üzenet is millió dolláros eladásokat eredményezhet. Lehet szeretni vagy utálni ezeket az atlétákat, de hatásuk az őket követőkre tagadhatatlan.

A napokban két (köztük egy Superbowl győztes) NFL játékosról is kiderült, hogy kifejezetten örülnének annak, ha csapataik bitcoinban folyósítanák számukra a fizetésüket. Bár ez a két eset önmagában még nyilván nem fog túl nagy befolyással lenni a dolgok menetére, de ha a ligában idővel többen is elkezdenek majd a Bitcoinra való utalásokat tenni, azzal hozzájárulhatnak a kriptopénzek szélesebb körű társadalmi elfogadottságához. Sokak szerint egyébként hamarosan az NBA sztárjai is csatlakozhatnak ehhez a mozgalomhoz.

2025-re melyik sportág játékosainak lesz több BTC-je? (2113 szavazat után)

A hét fontosabb eseményei:

  • Egy New York Hiltonban fotózott kép alapján, az eBay hamarosan kriptopénz elfogadóhellyé válhat. >>
  • Az USA legnagyobb kereskedelmi láncaiban, több mint 30 000 üzletben tették lehetővé a kriptopénzes fizetés lehetőségét. >>
  • Az amerikai SFOX kriptopénz bróker lehet az első, ami FDIC licenszet szerezhet. Ez azt jelenti, hogy az itt vásárlókat az USA-ban hatályos, befektetőket védő törvények fogják védeni. Ez személyenként 250 000 dollárig államilag garantált biztosítást jelent a bróker csődjének esetére. A tömeges elterjedés szempontjából az állami garancia ígérete hatalmas előrelépést jelentene. >>
  • New York Legfelsőbb Bírósága szabálytalannak ítélte a Tether Bitfinexnek nyújtott kölcsönét, ezért a jövőben a tőzsde nem használhatja fel a stabil coin által letétbe helyezett pénzt saját működésének finanszírozására. >>
  • Mindeközben a Bitfinex Token (LEO) kereskedése a holnapi napon veszi majd kezdetét. >>
  • A Coinbase megveheti a nálunk is kedvelt Xapo-t. >>
  • Július 1-én visszatér a Bitconnect? >>

  • Ma este amerika egyik legnézettebb TV műsorában a Bitcoinról lesz szó.

És persze ne feledkezzünk meg a Bitcoin szokásos pávatáncáról sem: $8000 -> $6200 -> $8000

Soknak tűnik?

Az utolsó ciklus kiindulópontja és a $20 000-os csúcs között eltelt 2.5 évben több mint 20 alkalommal fordult elő, hogy a BTC árfolyama egy hónapon belül legalább 30%-os kilengést produkált.

  • Ha pedig lemaradtál a hétvégi pumpról, vigasztaljon a tudat hogy valaki ismét megszívta. A KuCoin alacsony likviditása miatt egy trader $19 400-ért vásárolt BTC-t.

https://twitter.com/TraderStacking/status/1129959648486928384

  • Végül pedig egy lehetséges katalizátor a jövő hétre. A SEC-nek legkésőbb május 21-én (kedd) kell döntenie arról, hogy elfogadja, elutasítsa vagy elhalassza a legesélyesebbnek tartott, VanEck/SolidX Bitcoin ETF engedély kéreméről szóló döntését.

Ha forintért szeretnél Bitcoint, Ethereumot vagy Litecoint  vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed szolgáltatásait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img