ABRA: részvényvásárlás kriptopénzekkel

spot_img

Már régóta fel voltam iratkozva az Abra indulását jelző hírlevélre, amit ma délután kaptam meg. Az Abra különlegessége, hogy akár $5-nyi fiat- vagy kriptopénz befizetésével teszi lehetővé, hogy tucatnyi részvénybe (pl.: Amazon, Apple, Facebook, Google, Netflix), ETF-be (pl.: SP500), kriptopénzbe, a világ más országaiban használatos valutákba vagy éppen aranyba fektessünk be, méghozá kereskedési jutalékok megfizetése nélkül. Az eddig csak az Egyesült Államok területén elérhető szolgáltatás mától a világ 155 országában, köztük az Európai Unióban is elérhetővé vált.

A 2014-ben indított Abra fejlesztését többek között az American Express és az oldalunkon gyakran emlegetett kockázati tőkebefektető, Tim Draper finanszírozta. Az androidra és iOS-re is elérhető app a kriptopénzes befizetések mellett a Visa/Mastercard és SEPA utalásokat is kezeli, bár Európából jelenleg még csak befizetni tudunk fiatban, a kifizetéseket egyelőre kizárólag kriptopénzekben képes kezelni a rendszer. (Ezt a problémát ígéreteik szerint hamarosan megoldják.)

Az appról szerettem volna néhány “normális” screenshotot is készíteni, de ezt a beépített biztonsági funkciók nem tették ezt lehetővé. Jelenleg ezek a befizetési módok érhetőek el Magyarországról.

Az Abra-ról hamarosan lesz egy hosszabb írásunk is, de ha addig is kipróbálnátok, ezen a linken keresztül regisztrálva minden kriptopénzes befizetésetek 1.5%-át visszakapjátok, egészen addig, amíg el nem éritek a $25-os teljes visszatérítést. (Ezt minden $5-os részlet elérése után, 10 napon belül írják jóvá a felhasználók számláin.)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img