2 millió dolláros Bitrefill befektetés segíti a kriptóink költését

spot_img

A Bitrefill nevű startup kriptopénzzel vásárolható ajándékkártyákat és kuponkódokat árul, valamint fizetési szolgáltatásokat kínál a Lightning Network igénybevételével. A napokban 2 millió dollár tőkebevonást hajtottak végre Charlie Lee, a Fulgur Ventures és a BnkToTheFuture részvételével.

A Litecoin projektet vezető Charlie Lee ugyan ellentmondásos a figura a 2017-es csúcson tett jóslatai majd jól időzített kiszállása után, de az biztos, hogy ért a kriptopiachoz és elkötelezett az adopció előremozdításával kapcsolatban. A befektetéssel a cég egy éven belül globális szereplővé válna. Az ajándékkártyákon kívül Lightning Network csatornákat és ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat is árulnak, mely szegmensben a legfontosabb piaci szereplők közé tartoznak.

A szolgáltatás működéséről és értékajánlatáról korábban ezt írtuk: “A felületen bitcoin, ethereum, litecoin, dash és dogecoin használható, a vásárolni kívánt termék és az összeg kiválasztása után a partnereiknél használható voucher kódokat kapunk. Magyarországon sajnos az amerikaihoz képest szegényes a választék, azonban még így is érdemes lehet rápillantani, hiszen például Steam vouncher mellett szállásfoglaláshoz vagy VPN vásárláshoz használható opciót is találunk az oldalon.”

Netflix és AirBnB kriptóval, ajándékkártyán keresztül

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kriptopénzes fizetésre és akár BTC visszatérítésre alkalmas kártyák. Mind a Wirex, mind a Crypto.com kártyái iránt óriási a kereslet, még a viszonylag drága használat ellenére is. A világ legnagyobb kriptopénz brókere, az amerikai Coinbase pont a napokban jelentette be, hogy saját kártyája immár 7 európai országban használható minden olyan üzletben, ahol hagyományos bankkártyát elfogadnak.

A Bitrefill tőkebevonásával több céget fognak elérni és több országba terjeszkednek, így tovább szélesedik a kriptopénzek felhasználási módja a fiatban számított árfolyamkülönbözet realizálása nélkül. Hamarosan itthon is lehetőségünk lesz a legismertebb márkáknál, lakberendezési cikkekre, utazásra, nagybevásárlásra költeni a kriptopénzeinket.

Kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért, közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img