NEO EcoBoost: 100 millió dollár a NEO ökoszisztéma népszerűsítésére

spot_img

A NEO projekt néhány napja jelentette be 100 millió dolláros költségvetásű EcoBoost programjának indulását, melynek célja a NEO ökoszisztéma fejlesztése és népszerűsítése mind a felhasználók, mind a nemzetközi blokklánc fejlesztők körében.

A program pénzügyi segítséget és kapcsolati hálót nyújt az aktív csapatok – dAppok, fejlesztői eszközök és a publikus infrastruktúra fejlesztői – számára. A cél a növekedés elősegítése és új projektek csatlakozásának ösztönzése. Három szakaszban költik el a százmilliós keretet:

Első szakasz – Partnerek toborzása

Hosszú távú partnerkapcsolatok felkutatása. Egyetemek, tőzsdék, híroldalak, wallet fejlesztők, dApp ajánló platformot, egyéb blokklánc szervezetek. A népszerűsítés mellett a NEO használhatóságában és a NEO, valamint a NEP-5 tokenek likviditásának növelésében is segítenek. Az eg@neo.org címen lehet jelentkezni partnernek.

Második szakasz –  NEO Projekt toborzás

A partnerkapcsolatok kialakításának szakasza után következik a NEO-ra fejlesztő csapatok toborzása. Itt nem számít, hogy milyen fejlesztési fázisban jár egy adott projekt, érdemes jelentkezni a támogatásért és a szakmai segítségért. A szakasz során rendelkezésre álló összeget a fejlesztési bármely szakaszában álló csapatok kaphatják, a toborzás a teljes összeg kiosztása után zárul le. A támogatás mértéke nem egységes, minden csapat a fejlesztés igényeinek és állapotának megfelelő összegben részesülhet.

Harmadik szakasz – Növekedés

Az első szakasz során begyűjtött támogatók és partnerek, valamint a második szakasz során kiválasztott és támogatott NEO projektek összekapcsolása. A felek együttműködésében az ökoszisztéma kapcsolati hálója lesz segítségükre, valamint a legjobb projektek a NEO-tól is közvetlen marketing-kommunikációs segítséget várhatnak.

“Az EcoBoost program a NEO ökoszisztéma fejlesztésének sarokköve.” Olvass bővebben a NEO-ról és fejlesztési irányaikról:

Jön a NEO 3.0

NEO kilátások

A kínai Ethereumként is gyakran emlegetett NEO-ról számos bejegyzést találsz az oldalon, ha képbe kerülnél az értékajánlatával. Ezek közül a legismertebb a kompatibilis tárcában (vagy Binancen) tartott NEO után járó GAS “osztalék” melynek mértéke a mai napon hivatalosan 2,9%.

NEO/USD napi árfolyam a Binance tőzsde adatai alapján. Forrás: Tradingview rajzoló

A december közepi 5,5$ alj után a piac és a fontosabb altok nagy részéhez hasonlóan jelentős emelkedésen van túl az árfolyam. A napi grafikonon látható, hogy az utóbbi napok felfutásából majd meredek eséséből részesült, sikerült egy rövid időre 20$ fölé kerülni. A mostani 17$ körüli ár azt jelenti, hogy a mindenkori csúcshoz képest még mindig 90% körüli mínuszban van az árfolyam.

A mozgóátlagok bizakodásra adnak okot, a 100 napos most készül keresztezni a 200-ast alulról, az általános piaci optimizmus fennmaradásával ez további emelekdést vetít előre a NEO számára is. Felfelé a komolyabb ellenállás szinteket 40, majd 95 dollár környékén találjuk.

Kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért, közös ötletelésért csatlakozz a Kripto AkadémiaDiscordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img