Vitalik: tároljuk a Bitcoin Cash láncán az Ethereum adatait

spot_img

Az Ethereum alapító Vitalik Buterin meglepő javaslattal állt elő: az Ethereum blokkláncon végbemenő tranzakciók hitelesítésére és az adatok tárolására egy másik blokkláncot, a Bitcoin Cash-t használná fel, ami szerinte rövid távon megoldaná az ETH skálázódásával kapcsolatos problémákat.

A Bitcoin Cash az egyik legnagyobb olyan blokklánc, ami okos szerződések kezelésére is képes, azonban egy hibrid Ethereum létrehozása egy versenytárs technológiájának felhasználásával sokakban kiverte a biztosítékot.

“Ezek szerint az ETH 2.0-ra továbbra is várnunk kell, az ETH 1.0 nem tud és nem is fog skálázódni és mivel egyébként senki sem használja a bcash-t, ezért ideális lenne arra, hogy az ETH teleszemetelje. Ez azért egy picit aggasztó…”

Tegnap egyébként egy kérdezz-felelek során erősítették meg az Ethereum fejlesztői, hogy továbbra is 2020 első negyedévében tervezik elindítani a 2.0 első verzióját.

Vághatjuk a centit? Fél év múlva érkezhet az Ethereum 2.0

Mindeközben pedig az EOS alapítója is jelezte, hogy szívesen levennék a terhet az Ethereum válláról.

Ha az Ethereum legalább egy időre valóban átállna a Bitcoin Cash használatára, az minden bizonnyal megnövelné a keresletet a BCH iránt is és sok bányászt csábíthatna vissza Roger Ver birodalmába. Talán ennek a hírnek tudható be az is, hogy a tegnapi piros nap után, ma a prémium altok közül eddig messze a BCH értéke növekedett a legjobban (+10%).

Mindeközben viszont az Ethereum továbbra is gyengélkedik és fél évvel a messiásként várt 2.0 indulása előtt, BTC ellenében a 2016 júliusában mért árfolyamszintre esett vissza a tokenek értéke.

Ha kihasználnátok az újabb mélypontot és forint ellenében szeretnétek Ethereumot vásárolni, látogassatok el a Coinmixed oldalára.

Coinmixed.eu: 0.1%-os jutalék a stabil coin – kripto kereskedési párokon

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img