3,75 millió dollár befektetés a blokkláncos játékokat fejlesztő Horizon Games-be

spot_img

Sajtóközleményben jelentette be a Horizon Games játékfejlesztő stúdió, hogy 3,75 millió dollár befektetést vontak be, melynek segítségével a Skyweaver nevű játékukat és az Arcadeum játék platformot igyekeznek tökélyre fejleszteni és globálisan elterjeszteni.

Coinbase Ventures, Polychain Capital, Inovia Capital részvételével. A befektetési kört a Initialized Capital vezette, ami azért nagy szám, mert ezt az alapot a reddit egyik társalapítója, Alexis Ohanian irányítja.

A Horizon CEO-ja a blokklánc és a kriptopénzek értékajánlata által megihletve találta ki, hogy a technológia adta lehetőségeket felhasználva kezd játékok fejlesztésébe. “Olyat akartam létrehozni, amit a barátaim is játszanának.” A 100 millió játékossal rendelkező Heathstone-t szeretnék letaszítani a kompetitív online kártyajátékok trónjától, ebben pedig az egyedi, személyhez kapcsolt kártyák (ERC-1155 token standard szerinti tokenek) lesznek segítségükre. Itt nem lesz lehetőség pakkokat vásárolni, amelyben véletlenszerűen különböző erősségű kártyák lehetnek, hanem egy-egy darab Dai stabilcoinért lehet megvásárolni őket.

Az ingyenes játékban nem kötelező pénz költeni, kártyákat lehet a győzelmek után is szerezni, de azok, akik ráfüggenek, nyilván fognak majd kártyákat vásárolni az Ethereum tárcáikban tárolt Dai segítségével. Nézzük a játék hivatalos trailerét:

Arcadeum játék platformot más fejlesztők tudják majd használni blokklácot, okosszerződéseket, ERC-1155 tokeneket használó játékjaik alapjául. A Skyweaver olyan blokklánc játékokkal fog versengeni, mint a hasonló értékajánlattal rendelkező Gods Unchained, melynek fejlesztőjébe szintén fektett pénzt a Coinbase még tavaly.

Korábban beszámoltunk az Enjin és a Unity együttműködésében készülő Blockchain SDK-ról, (development kit – fejlesztő készlet) mely mind a 4,5 millió Unity 3D fejlesztő számára elérhetővé vált a Unity Asset Store felületén, és többek között a felhasználóhoz kapcsolt digitális vagyontárgyak játékok közötti mozgatását teszi lehetővé. A blokklánc tech az online játékok világába óriási változást hoz párhuzamos, virtuális gazdaság megjelenésével karöltve.

Enjin blokklánc fejlesztő készlet Unity-re az Ethereum testneten

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img