Electronic Arts: “Fektess Crypto-ba”

Megosztom

Sokan felkapták a fejüket a videójátékokat forgalmazó EA tweetjére, amiben Cryptós befektetésre ösztönözték követőiket.

A nagy C-ből már lehetett sejteni, hogy még csak nem is hackről, vagy egy elszabadult gyakornok befektetési tanácsáról van szó, Crypto az EA Apex Legends játékának egy új karaktere, mely október elsejétől lesz elérhető.

A kriptós médiában csak trollkodásnak minősített EA tweet elérése, likejainak, megosztásainak és kommentjeinek száma két nagyságrenddel nagyobb, mint egy átlagos posztjuké, így a kriptopénzek látszólagos említése nagyon jó húzásnak minősült. Én például a biztosan soha nem hallottam volna róla, most viszont megnéztem a karaktert és magát a játékot is.

Ugyanígy a rossz troll reklám is reklám alapon jól járnak a kriptopénzek is, hiszen egy 5,5 millió követővel rendelkező közösségi média felületen hangzott el a befektetés és a crypto szó együtt. Ha csak néhányan utánaolvasnak a bitcoin és a kriptopénzek értékajánlatának, örülhetünk, hogy megszületett a bejegyzés.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel