Electronic Arts: “Fektess Crypto-ba”

spot_img

Sokan felkapták a fejüket a videójátékokat forgalmazó EA tweetjére, amiben Cryptós befektetésre ösztönözték követőiket.

A nagy C-ből már lehetett sejteni, hogy még csak nem is hackről, vagy egy elszabadult gyakornok befektetési tanácsáról van szó, Crypto az EA Apex Legends játékának egy új karaktere, mely október elsejétől lesz elérhető.

A kriptós médiában csak trollkodásnak minősített EA tweet elérése, likejainak, megosztásainak és kommentjeinek száma két nagyságrenddel nagyobb, mint egy átlagos posztjuké, így a kriptopénzek látszólagos említése nagyon jó húzásnak minősült. Én például a biztosan soha nem hallottam volna róla, most viszont megnéztem a karaktert és magát a játékot is.

Ugyanígy a rossz troll reklám is reklám alapon jól járnak a kriptopénzek is, hiszen egy 5,5 millió követővel rendelkező közösségi média felületen hangzott el a befektetés és a crypto szó együtt. Ha csak néhányan utánaolvasnak a bitcoin és a kriptopénzek értékajánlatának, örülhetünk, hogy megszületett a bejegyzés.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img