Bitcoin kereskedés élőben: skalpolás Cointhunterrel

spot_img

Amikor a piac oldalazásba kezd, látszólag semmilyen pénzszerzési lehetőséggel nem kecsegtet. Különösen igaz ez abban az esetben, ha az ingázás csak egy szűk árfolyamsávra korlátozódik. A traderek egy része ilyenkor nem is nagyon erőlteti az új pozíciók megnyitását, inkább megvárja a kitörést és a következő trend kialakulását. Ám vannak olyanok is, akik ezekben az időszakokban sem dőlnek hátra és igyekeznek kihasználni a kínálkozó lehetőségeket.

Discord csatornánk egyik vezető kereskedője és nagyrabecsült tagja Cointhunter, aki tegnap a Bitmex élő grafikonján mutatta be, hogy ő miként próbál meg profitálni ezekből a helyzetekből.

Ha kérdésed van a videóval kapcsolatban, keresd Cointhuntert a Discord csatornánkon, ha pedig élőben követnéd a tradejeit, próbáld ki Kereskedési Tippek szolgáltatásunkat, ahol ha nem azt kaptad amire számítottál, az első 10 nap során bármikor visszakérheted az előfizetésed árát.

Cointhunter szeptemberi eredményei

Ha az induláshoz szükséged lenne némi bitcoinra, ma és holnap még részt vehetsz a CoinCash szülinapi akciójában, ha pedig többet szeretnél megtudni Cointhunterről, elolvashatod a vele készült interjúnkat is.

Ismerd meg kereskedőinket: Cointhunter

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img