Az Apple szereti a Brave böngészőt

spot_img

Egy Reddit felhasználó tette közzé az alábbi screenshotot, úgy tűnik, hogy az Apple szereti a Brave böngészőt, legalábbis felkerültek az “Apps we love” néven ismert rovatukba, pontosabban ajánlataik közé. Azt nem tudjuk, hogy egy algoritmus generálja-e a letöltési statisztikák alapján ebbe a kínálatba az egyes applikációkat, vagy humán választásról van szó, az mindenesetre biztos, hogy egy újabb apró dicsőséget könyvelhet el magának a kriptopénz közösség.

A Brave nem mellesleg az influenszerek körében is kezd népszerűvé válni, főleg az USA piacán egyre több  jútúber dönt úgy, hogy affiliate modellben ajánlja a személyes adatok védelmét zászlajára tűző böngészőt. Ilyen többek között a közel száztízezer követővel bíró Terrence Popp is, egy kissé megkeseredett korábbi katona, aki a megváltozott férfi-női szerepekről beszél a modern világban.

Az Apple eddig nem volt különösebben aktív a kriptopénzek, és a blokklánc ipar kapcsán, a témában írott összes eddigi cikkünk itt látható.

Az Apple vizsgálja a kriptopénzeket

Screenshot az Apple kínálatából, a Brave bekerült az “New Apps We Love” kategóriába.

A Brave úgy tűnik ütemesen halad a világsiker felé, már több mint nyolcmillió aktív felhasználóval rendelkeznek, húsz országban érhető el újszerű hirdetési rendszerük, ráadásul havi 10%-al nő a felhasználóik száma. Eddig sikeresnek bizonyult a modell, miszerint a felhasználók dönthetnek arról, hogy szeretnének-e hirdetéseket látni, vagy nem, ha úgy döntenek, hogy igen, akkor még BAT-ot is kereshetnek ezzel passzív bevételként, ez a Brave saját kriptopénze.

Az Apple Card tiltja a kriptopénzek vásárlását

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img