Flamingo (FLM): a NEO DeFi tokenjével bővül a Launchpool

spot_img

A Binance Launchpool programjában az oldalon tárolt BNB és BUSD tokenek stake-elésével tehetünk szert extra jutalmakra. Az elmúlt hetekben két frissen felvett projekt, a Bella Protocol és a Wing Finance coinjait szerezhették meg azok, akik részt vettek a promócióban.

A Launchpool keretében tegnap egy újabb token vált lehetővé. A NEO blokkláncon futó Flamingo (FLM) egy DeFi platform, amit éppen a napokban nyitottak meg a nagyközönség előtt. A rajt sajnos nem sikerült valami fényesen, ugyanis az app okos szerződései nem sokkal az indulás után lefagyasztották a NEO hivatalos tárca szolgáltatásaként szolgáló Neoline wallet szervereit. A baki ugyanakkor nem szegte kedvét az érdeklődőknek, akik a hétvégén már 1.3 milliárd dollár értékű kriptopénzt helyeztek letétbe a Flamingo hozamnövelő szolgáltatásaiban.

Az FLM tokenek ma délelőtt a Binance tőzsdei kínálatában is elérhetővé váltak, ami viszont a Launchpool-on keresztül történő megszerzésüket illeti, fontos változás, hogy a BEL és a WING tokenekkel ellentétben, ezeket már nem kapják meg automatikusan az előbb említett programok résztvevői. A Flamingo Launchpool bányászatára külön kell jlentkezni és letétbe helyezni az erre allokálni kívánt BNB és BUSD tokeneket.

A Launchpool keretében a teljes FLM készlet 4.17%-a kerül kiosztásra. A program tegnap éjjel, hajnali kettőkor kezdődött és október 27-én 02:00-ig tart. Az ennek során megszerezhető tokenmenyiség:

  • BNB pool: 5,625,000 FLM (90%)
  • BUSD pool: 625,000 FLM (10%)

A stake-elés bármikor megkezdhető és felfüggeszthető, ügyfélazonosítást nem igényel. Az érdeklődők ezen a linken keresztül kezdhetik meg a stake-elést a Launchpool Flamingo programjában.

Szerk: a jutalom tokeneket nem automatikusan írják jóvá, hanem manuálisan kell igényelni őket a platform felületén. david0212-nek köszönöm, hogy felhívta erre a figyelmet.

Binance Card: Visa kártyás fizetés a Binance-től

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img