Veszélyben lehet az Ethereum 2.0 december 1-re tervezett indulása

spot_img

Habár technikailag minden készen áll, korántsem biztos, hogy a terveknek megfelelően kerülhet sor az Ethereum 2.0 indulására.

Az új blokklánc rajtjához 16 384 tárcának kellene legalább 32 ETH-et stake-elnie, ami összesen 524 288 ethereumot jelent. Miután összejött a szükséges mennyiség, további hét napnak kell eltelnie, hogy ténylegesen elinduljon a szolgáltatás.

Az Ethereum fejlesztői két hete jelentették be, hogy már lehetőség van a tokenek letétbe helyezésére, de eddig még csak az előírt mennyiség 18%-át dobták össze a stakerek. Ez a 95 547 ethereum nem lesz elegendő az induláshoz.

Ahhoz, hogy tartani lehessen az eredetileg december 1-re kitűzött célt, legkésőbb jövő hét keddig kellene befutnia a fennmaradó 82%-nak. Amennyiben ez nem sikerül, az ETH 2.0 rajtjára csak azt követően kerülhet sor, ha összegyűlt és legalább 7 napig letétben állt a fennmaradó 428 741 ethereum. Noha a csúszás technikailag nem okozna problémákat, az érdeklődés hiánya a második legnagyobb kriptopénz esetében rendkívül lehangoló lenne.

5 éves lett az Ethereum

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img