Snoop Dogg az NFT bálna

spot_img

A rapper felfedte a nagyközönség előtt, hogy ő tulajdonképpen a Cozomo de ‘Medici twitter felhasználó mögött rejtőző ember, aki egy rendkívűl értékes NFT gyűjtemény tudhat magának.

Snoop Dogg már korábban felkavarta az NFT piacot, mikor tavasszal dobta piacra saját márkás gyűjteményeit, valamint együttműködött a népszerű Nyan Cat mém alkotójával is.

A rapper legújabb lépése azonban valóban sokként ért mindenkit: azt állítja, hogy ő az igazi személy amögött a Twitter-személyiség mögött amely dollármilliókat költött egy nagyon értékes Ethereum NFT gyűjtemény megszerzésére.

Snoop Dogg hétfőn tweetelte 19 millió követőjének, hogy ő a Cozomo de ’Medici fedőnevű NFT -gyűjtő, aki augusztusban csatlakozott a Twitterhez.
Cozomo az elmúlt hetekben folyamatosan tweetelt, dokumetálva minden lépését az NFT-k piacán. Tweetjei főként a népszerű NFT gyűjteményekre költött nagy összegekre fókuszáltak, és arról árulkodtak, hogy a szerző mély megértéssel rendelkezik az NFT-kről.

Hírességek és NFT-k

Snoop nincs egyedül azon hírességek listáján, akik már szép summákat költöttek NFT-kre: az NBA sportolója, Stephen Curry, a közösségi média sztárja, Jake Paul, valamint a humorista és a TV -műsorvezető, Steve Harvey is a híres NFT tulajdonosok közé tartoznak.

Még csak nem is ő az első híresség, aki külön kripto-központú fiókot hozott létre a Twitteren: a rapper és a YouTuber, KSI rendelkezik például eggyel, hogy távol tartsa a kripto témákat a fő fiókjától.

Snoop azonban nem nyilvánosan hozta létre NFT-központú Twitter-személyiségét, s nem is kapcsolta rögtön meglévő közösségi média csatornáihoz. Pontosan ezért tehát, semmi jel nem mutatott arra a hír hétfői nyilvánosságra kerüléséig, hogy a Twitter felhasználónak bármi köze lenne Snoop Dogghoz.

A gyűjteményről

Ami figyelemre méltó azonban: Úgy tűnik, hogy a Snoopnak nagyon értékes NFT gyűjteménye van. A DappRadar portfólióbecslő eszköze szerint Cozomo de ‘Medici pénztárcájában több mint 17 millió dollár értékű gyűjtemény található.

A kollekció élén kilenc CryptoPunks áll, amik közül a legértékesebbet 4,6 millió dollárra becsülik a jelenlegi piaci árak alapján. A pénztárcában 10 Meebits NFT is található – a CryptoPunks készítői által létrehozott 3D-s avatárok -, valamint sok további különböző NFT az Art Blocks generatív grafikák sorozatából.

Cozomo pénztárcájának további értékes készletei közé tartozik Justin Aversano fotós Twin Flames kollekciójának NFT-je, valamint néhány Moonshot Bot, amelyek elősegítik az Ethereum eszközök fejlesztését. A hónap elején Cozomo még tweetelt is az Ethereum fejlesztők támogatásának értékéről.

Úgy tűnik, a Snoop birtokolja Tom Sachs több Rocket Factory NFT -jét is – ugyanazt a kollekciót, amelyből a Budweiser is vásárolt. A Budweiserhez hasonlóan, Cozomo tárcáját is elárasztották mindenféle véletlenszerű NFT-vel, miután a tárca címe nyilvánosságra került.

Mindezeken felül Cozomo pénztárcájához tartozik a Snoop x Nyancat NFT, amelyet Snoop Dogg jelenleg fő profilképként használ.

Ha ez az egész egy trükk, akkor még nem derült fény rá: Snoop tovább folytatotta a nem NFT témájú tweetelését, például a Beyond Meats-szel való együttműködést. Eközben Cozomo beszámolója tegnap azt tweetelte, hogy többé nem tárgyalja az álnév mögötti valódi személyt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img