128%-kal nőttek az NBA Top Shot eladásai

spot_img

Az NBA Top Shot körüli felhajtás nyár végére nagyrészt lehűlt, de az e heti Run it Back 05-06 emlékeztető kiadás hatalmas értékesítési volument mutatott.

Az NFT adatgyűjtője, a CryptoSlam 128%-os növekedést jelentett az NBA Top Shot NFT kosaras kártyák kereskedésében, miután október 14-én megjelent egy új, „Run it Back 05-06” névre keresztelt csomag.

Az új Run it Back csomagok az NBA történetének egyik kulcsfontosságú szezonjára összpontosítanak. A 2005-2006-os szezonban a Miami Heat játékosa, Dwyane Wade kilőtt az All-Star státuszból szupersztárba, illetve a szezon MVP babérkoszorúját is bezsebelte.

Az új NBA Top Shot drop legelső Dwyane Wade pillanatokat tartalmazza a Top Shot-on. Wade pillanatai mellett más NBA Hall-of-Famers-ek is feltűnnek, akik először szerepelnek a platformon, köztük Shaquille O’Neal, Allen Iverson, Ben Wallace és Tracy McGrady.

Egy csomag 169 dollárba kerül, tehát nem feltétlenül olcsó, de minden csomag tartalmaz egy 1-990-ig számozott Run it Back pillanatot és négy 10 000-20 000 számozás közötti „archív” pillanatot. Az archív készletek a Top Shot sorozat új kiegészítői, amelyek célja, hogy megkönnyítsék az új gyűjtők számára a történelmi NBA -pillanatok gyűjtését.

Ma az NBA Top Shot Twitter-fiókja közzétette, hogy a csomagok „az elmúlt 24 órában percenként 7 tranzakciós” sebességgel fogytak el, és hozzátette: „Az elmúlt nap folyamán csak a Run It Back 2005-06 gyűjteményből 9 921 vásárlást láttunk. ”

Az NBA Top Shot lendületesen indult, amikor tavaly októberben megjelent a sorozat. A nagyközönség előtt történő megnyitást megelőzően a sorozat 17 000 felhasználóból álló zárt béta -készlete 43 000 randomizált csomagot vásárolt, így az NBA Top Shot több mint 2 millió dolláros bevételt könyvelt el az induláskor.

Azóta az NBA Top Shot közel 750 millió dolláros árbevételt gyűjtött össze több mint 350 000 vásárló mintegy 10,5 millió dollát kivtevő tranzakciója során. Még a híres NFT gyűjtő, Pranksy is bevásárolt. Ő volt az aki az év elején 105 ezer dollár értékben vásárolt be a Top Shot-on Lebron James születésnapjának tiszteletére.

Az NBA Top Shot február 22 -én érte el értékesítési csúcsát, amikor egyetlen nap alatt 45 millió dolláros árbevételről számoltak be. Másnap a gyűjtők egy csoportja újabb eladási rekordot döntött, amikor 208 000 dollárt fizettek egy Lebron James kiemelésért.

A felhajtás nyár közepére mérséklődött, azóta az NBA Top Shot napi eladásai csak időnként lépik át az 1 millió dolláros küszöböt. A Run it Back 05-06 megjelenésének napján a napi eladások elérték a 4,5 millió dollárt.

Az új Run it Back készlet e heti kiemelkedő forgalma annak lehet a jele, hogy az NBA Top Shot értékesítési volumenének fellendülése messze nem ért véget.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img