10 dollárra várja az XRP-t a farkas

spot_img

Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, a Jordan Belfort, vagyis a Wall street Farkasa komoly pálforduláson ment keresztül az utóbbi időben. Néhány éve még éles kritikusa volt a bitcoinnak, és úgy általában a kriptopénzeknek, ehhez képest most egy Crypto Punks alkotás a Twitter profilképe, saját NFT-t is indít, egyre lelkesebben tippelget egy-egy coin árfolyamára. Most a Ripple kapcsán szólalt meg, 10 dollárra várja az XRP árfolyamát.

A Wall Street Farkasa a bitcoinról: süllyedő hajón vagytok!

Azt is metudhattuk, hogy hatszámjegyű mennyiséggel rendelkezik, ami igazán szép kosár ebből a kriptopénzből, hiszen az árfolyama jóideje egy dollár körül mozog. Persze nem tudhatjuk, hogy Belfort mikor vásárolt, azt sem zárhatjuk ki, hogy a csúcson, három dollár és negyven centnél, az is lehet, hogy egy pár cent körül.

A Wall Street Farkasa: kellenek a szabályok, így nőhet a piac

Ezt a csúcsót, a bőven három dollár feletti értéket a 2018-as altszezon során érte el, egészen pontosan január hetedikén. Csak remélni tudjuk, hogy a farkasnak igaza lesz, és valóban tízszereződhet az XRP árfolyama a mostani, vagy a következő bikapiac során.

Felugrott az NFT vonatra a Wall Street Farkasa

Ha most szeretnél XRP-t, vagy más kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img