Bitcoinbányászrészvény-jelentés – 2022.11.09.

spot_img

Újabb hét, újabb bitcoinbányászrészvény-jelentés. A Kripto Akadémia által figyelt bányász cégek részvényeinek teljesítményét vizsgáljuk meg az elmúlt napok történései alapján.

A legtöbb bitcoinbányász részvény árfolyama csökkent múlt héten csütörtökön. A legnagyobb visszaesést az Iris Energy Ltd. (-10,94%), a Stronghold Digital Mining (-9,56%) és a Riot Blockchain (-6,13%) papírjai produkálták.

Pénteken minimálisan ugyan, de emelkedni tudtak a bányász részvények árfolyamai. Voltak azonban vesztesei is a napnak, a Core Scientific csökkent a legnagyobb mértékben (-10,99%). A legerősebb bányászok közé tartozott a SAI.TECH (12,62%), az Iris Energy (8,77%) és az Argo Blockchain (8,11%).

Az új kereskedési hetet csökkenéssel indították a bányászok szinte kivétel nélkül a Nasdaq-on. Az Iris Energy arról nyilatkozott ezen a napon, hogy hosting szolgáltatását igénybe vevő partnerei több mint 100 millió dolláros adósságot halmoztak fel, emiatt fizetési kötelezettségi felhívást kaptak. Pár héttel ezelőtt a Iris már figyelmeztette ezeket a bányászokat. Számításai szerint ezek a bányászok havonta 2 millió dollárnyi bitcoint termelnek, ami 5 millió dollárral kevesebb profitot jelent, mint a havi fizetési kötelezettségük.

A tegnapi keddi napon a legtöbb bitcoinbányász papír nagyobb esésen ment keresztül a bitcoin árfolyamával egyetemben, mivel az Alameda Research körül kialakult helyzet teljes egészében megrengette a kripto piacot. A Core Scientific 15,67%-ot esett, a BIT Mining 14,84%-ot. A Hut8 árfolyama is jelentős visszaesést produkált (12,67%), csakúgy, mint a Digihost (10,70%).

Összességében elmondható, hogy az elmúlt hét vége felé a bányászrészvények árfolyama kis mértékben, de emelkedni tudott, azonban a hét elején, de különösen kedden, az Alameda Research körül kialakult helyzet miatt nagyot zakóztak.

Kriptobányász ​​cégek 2022. november 09-én szerdán, nyitás előtt:

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

Bitcoinbányászrészvény-jelentés – 2022.10.26.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img