Újabb generációs ASIC bitcoin bányászgépeket dob piacra a Canaan

spot_img

Augusztus elején jelentette be a Canaan, hogy bitcoinbányász tevékenységet indít az Egyesült Államokban. A vállalat még korábban kezdte el a saját részre történő bitcoin bányászatot Kazahsztánban kísérleti jelleggel. Múlt héten ismét a nemzetközi kripto sajtó középpontjába került a cég, ugyanis bemutatta legújabb generációs bitcoin bányászgépeit. 

A Canaan két ASIC modellt vezet be az új Avalon A13-as sorozatával. Az új sorozat és különösen az A1366 versenyképes lesz a Bitmain zászlóshajójával, az S19 XP-vel és a MicroBT M50S-sel. Az A1366 130 TH/s és 25 J/TH hatékonysággal rendelkezik, ami számítási teljesítményben és energiahatékonyságban felülmúlja elődjeit.

“Jelenleg éjjel-nappal azon dolgozunk, hogy felkészüljünk a megrendelések és a szállítási feltételek megoldására világszerte” – mondta Nangeng Zhang, a Canaan elnök-vezérigazgatója az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez benyújtott jelentésében.

A második modell, az A1346 valamivel alacsonyabb specifikációkkal rendelkezik, 110 TH/s és 30 J/TH hatékonysággal.

“Az A13-as széria iránt valószínűleg nagy lesz az érdeklődés és a kereslet felső kategóriás hatékonysága miatt, pláne akkor, ha az ára is összhangban lesz a versenytársak bányászgépeivel.”

A Canaan részvényeinek árfolyamát nem mozgatta meg hír. Jelenleg 2,90 (USD) dolláron áll tőzsdenyitás előtt a Nasdaq-on. A legtöbb bitcoinbányászrészvényhez hasonlóan óriási, 92%-os mínuszban van mindenkori árfolyamcsúcsához képest.

Kriptovaluta bányászattal kapcsolatos további információkat a Kripto Akadémia honlapján találtok a hírfolyamunkban. Keresd minden héten szerdán a “Bicoinbányászrészvény-jelentésünket, ahol a Kripto Akadémia által figyelt bányász cégek részvényeinek teljesítményét és történéseit vizsgáljuk meg. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. 

Bányásznak állt az egyik vezető ASIC gyártó

/canaan, the block/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img