Bitcoin fizetési lehetőség az ukrán gyógyszertárakban a Binance Pay segítségével

spot_img

Ukrajna egyik legnagyobb gyógyszertárláncának, az ANC Pharmacy-nek lett a partnere a Binance. A megállapodás értelmében a gyógyszertárlánc minden egyes telephelyén hamarosan lehetővé teszik a bitcoinnal és kriptovalutákkal történő fizetési megoldást a Binance Pay segítségével. Az Ukrajna szerte több mint 1000 üzlettel rendelkező gyógyszertárlánc fizetési szolgáltatása lehet Európa egyik legnagyobb bitcoin fizetési megoldása. 

A hivatalos közlemény szerint, a kriptovalutákkal történő fizetési lehetőség kezdetben csak a kijevi helyszíneken lesz elérhető. Ahhoz, hogy január 3-tól bitcoinnal fizethessenek a gyógyszerekért Ukrajnában, a vásárlóknak le kell tölteniük a Binance telefonos alkalmazását. Ezután az ANC weboldalán online tudják kifizetni Binance Pay segítségével a vásárlás végösszegét. A sikeres online vásárlást követően a megrendelt gyógyszereket a gyógyszertárakban már át is tudják venni.

Használnál hasonló fizetési megoldást gyógyszertárakban?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Nem ez az első alkalom, hogy a Binance partnerkapcsolatba lép egy ukrán üzletlánccal. Korábban a VARUS élelmiszerlánccal közösen dolgoztak ki szintén egy kriptofizetési megoldást üzleteikben. A Binance 2022 áprilisában pedig ukrán menekülteknek adott kriptokártyát azoknak, akik az Oroszországgal vívott háború miatt kénytelenek voltak elhagyni az országot.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Binance kártyát kapnak az ukrán menekültek

/bitcoin magazine, binance, anc, coinkolik/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img