A Bybit után a Gate Group is kriptokártya szolgáltatással bővül

spot_img

A 2013-ban alapított Gate Group, kriptokártya szolgáltatással bővíti az amúgy is színes termékpalettáját. A cég, a Gate.io kriptotőzsde anyavállalata is egyben. A Gate Card egyelőre csak az Európai Gazdasági Térségben (EGT) lesz elérhető a kriptos vállalat litván székhelyű cégén, a Gate Global UAB-n keresztül. 

A Visa hálózatán működő kripto betéti kártyát, ugyanúgy lehet majd online és bolti vásárlásokhoz is használni kriptovaluták közvetlen költése mellett. A kártya teljes autonómiát biztosít a felhasználóknak tranzakcióik felett. A kártyát a Gate Card alkalmazásba integrálták, amelyet könnyen használható funkciókkal láttak el és biztonságosan nyomon lehet követni és kezelni akár a kiadásokat is.

A kártya kibocsátása kapcsán Dr. Lin Han, a Gate Group alapítója és vezérigazgatója, így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy bevezethetjük ezt az innovatív megoldást a piacon. A Gate Visa kártya hidat képez a kripto és a mindennapi élet között.”

Kapcsolódó cikkünk:

Cuy Sheffield, a Visa kripto részlegének vezetője, pedig ezt kommentálta a bejelentéshez: „A Visa hídként kíván szolgálni a kripto ökoszisztéma, a kereskedők és pénzintézetek globális hálózata között.”

Az újabb kriptokártyához már elérhető a várólista és a regisztrációs folyamat. A várólistára már a legtöbb EGT országában fel lehet iratkozni, és azt tervezik, hogy más régiókra is kiterjesztik. A kártya igénylése során ajánlott elvégezni a KYC regisztrációs folyamatokat is.

Ha csatlakozni szeretnél a Gate Visa betéti kártya várólistájához, és további információkat szeretnél kapni, látogass el az alábbi oldalra.

Kipróbáltuk a PrimeXBT-t. Bemutatónkban főleg azokat a lehetőségeket emeltük ki, amik megkülönböztetik az oldalt a többi váltótól. További részleteket itt érsz el és a PrimeXBT oldalán.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Kriptokártyát dob piacra a Bybit

/gate.io/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img