Július elseje után 200 millió dollárnyi altcoint váltana bitcoinra és ethereumra a Celsius

spot_img

Bitcoinra és ethereumra szeretné átváltani a teljes altcoin kitettségét a Celsius. A tavaly csődbe kerülő amerikai kripto platform jogi csapata erre kért engedélyt a bíróságtól, hogy a kártérítési eljárás ideje alatt “maximalizálni tudják a felhasználók értékeinek megőrzését”.

Az ügyben érintett felek június 26-ig jelezhetik írásban, ha nem értenek egyet a javaslattal, a bíróság pedig a következő, június 28-i meghallgatáson mondhatja ki, hogy engedélyezi-e az átváltás végrehajtását.

A Celsius az áprilisban leadott hivatalos iratai szerint mai árfolyamon ilyen altcoin kitettségekkel rendelkezhet.

Bal oldali táblázat: kitettség stabil coinokkal (coinok száma és értékük millió dollárban kifejeze), jobb oldali táblázat: kitettség stabil coinok nélkül (coinok száma és értékük millió dollárban kifejeze)

Ha a stabil coinokat nem számoljuk bele, akkor mindez 218 millió dollár értékű altcoin bitcoin és ethereumra való átváltását jelentheti, már ha ezt a bíróság is jóváhagyja, illetve ha július 1-ig nem csökken tovább jelentősen az érintett kriptovaluták értéke.

A PrimeXBT hetente induló demó számlás versenyén kockázatok nélkül, pusztán egy email cím megadásával próbálhatod ki a kereskedést, és akár 500 dolláros tőkét is nyerhetsz. További részletek a bemutatónkban, és a PrimeXBT oldalán.

Fontos változás a Binance szerződési feltételeiben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img