Integrált bányászkonténer telepítési megoldásokat és az A14-es ASIC sorozatot jelentette be a Canaan

spot_img

A hét elején, az egyik legrégebbi ASIC gépeket gyártó vállalat, a Canaan, fennállásának 10. évfordulója alkalmából mutatott be több úttörő iparági fejlesztést a szingapúrban megrendezett Avalon Bitcoin & Crypto Day (ABCD) eseményen

A Canaan ezen a konferencián jelentette be hivatalosan az A14 sorozatú merülő folyadékhűtéses és léghűtéses modelleket. Az A1466I modell számítási kapacitása 170 TH/s, energiahatékonysága pedig 19,5 J/T, míg az A1466 modell számítási kapacitása 150 TH/s, energiahatékonysága 21,5 J/T. A Canaan az Avalon 1466I-vel betört 20 J/T alatti energiahatékonyságú ASIC gépek piacára. 

(forrás: Canaan X)

A Canaan emellett egyedi, integrált bányászkonténer telepítési megoldásait is felfedte a rendezvényen, mind a merülő folyadékhűtéses, mind pedig a léghűtéses modellekhez. A vállalat megoldása teljes mértékben kihasználja a konténerekben rejlő lehetőségeket, például a könnyű telepítési és rugalmas szállítási adottságokat. A bányászati létesítmények telepítési ciklusának minimalizálása érdekében teljes energiaelosztó modulokkal, ventilátorokkal is fel vannak szerelve ezek a konténer egységek. 

(forrás: Canaan X)

Az Avalon Air Cooling Box valójában egy moduláris bányászkonténer, amelyet a konténergyártáshoz használt szabványok alapján terveztek. Öt moduláris rendszert integráltak bele, amelyeket bármikor lehet cserélni. Könnyen lehet szállítani, gyorsan lehet telepíteni és csatlakoztatni az elektromos hálózathoz, valamint a világhálóhoz. Az Avalon konténer megoldásai csökkenthetik az építési költségeket, és lerövidítheti a telephely építési időszakát is.

Az Avalon Air Cooling Box-on belül található moduláris egységek (forrás: Canaan X)

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Újabb generációs bitcoin bányászgép érkezését jelentette be a Canaan

/canaan/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img