Újabb generációs bitcoin bányászgép érkezését jelentette be a Canaan

spot_img

Az utóbbi hónapokban sorra jelentették be a nagyobb bányászgép gyártó cégek az újabb generációs bitcoin bányászok érkezését, amelyek már nem is igazán a teljesítményben, hanem inkább a hatékonyságban veszik fel egymás ellen a versenyt. Az elmúlt napokban, az egyik legrégebbi ASIC gépeket gyártó vállalat, a Canaan közölte, hogy fennállásának 10. évfordulója alkalmából mutat be egy úttörő iparági fejlesztést.

Szeptember 12-én, fennállásának 10. évfordulóját ünneplő gálán debütál a Canaan “úttörő, iparágat újradefiniáló terméke, amely meg fogja változtatni a bitcoinbányászat jövőjét” – áll a közleményben. A Canaan rendezvénye “Avalon Bitcoin & Crypto Day” néven kerül megrendezésre Szingapúrban.  

Kapcsolódó cikkek:

A rendezvényen neves bányászati iparági szereplők fognak előadásokat tartani, az új bányásztermékről kapunk majd információkat, továbbá tombolákat és nyereményeket fognak kisorsolni. Az esemény kiemelten fontos témája a Bitcoin felezés, a bitcoinbányászat jelenleg futó ​​ágazaton belüli trendjei. 

A Canaan nehéz negyedik negyedéves és egész éves pénzügyi eredményekről számolt be 2022-re vonatkozóan, a tavalyi év vége felé jelentős visszaeséssel. A Canaan részvényei jelenleg 2 dolláron mozognak, a 2023-as nyitó árfolyam körül.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

A leghatékonyabb bányászok fogják túlélni a bitcoin felezést 

/canaan, the block/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img