Új hardver tárcát dobott piacra a Trezor

spot_img

A ma kezdődő Bitcoin Amsterdam 2023 rendezvényen mutatta be a csehországi székhellyel rendelkező Trezor vadonatúj hardver kriptotárcáját, a Trezor Safe 3-at, amely több mint 7000 kriptovalutát támogat. A cég kiemelte, hogy az új tárca bevezetése fontos mérföldkő a Trezor belépő szintű hardver tárcák kínálatában.

Közel öt év után jelentkezett új hardver tárcával a Trezor, utoljára 2018 februárjában a Trezor Model T-vel. A Trezor Safe 3 már előrendelhető 79 dolláros áron és négy szín közül lehet választani: solar gold, stellar silver, galactic rose és cosmic black. 

(forrás: trezor.io)

A Trezor Safe 3 mellett a hardver gyártó cég piacra dobta saját fizikai privátkulcs tároló megoldását, a Trezor Keep Metal-t is. (A privátkulcs biztonsága sokkal fontosabb, mint magának a hardveres tárcaeszköznek a biztonsága, mivel a felhasználó a privátkulcs birtokában akkor is vissza tudja állítani a hozzáférést a tárcához, ha a hardver tárca elveszik, megsérül vagy megsemmisül.)

(forrás: trezor.io)

A Trezor Keep Metal sok hasonlóságot mutat a piacon lévő hasonló fizikai mentési megoldásokkal: tűz, víz, sav és ütésálló, valamint korrózióálló rozsdamentes acélból készült, vízzáró tömítéssel. A Trezor Keep Metal 12 és 24 szavas szabványos biztonsági mentésekhez egyaránt használható, amihez 99 USD áron lehet hozzájutni. Létezik Shamir biztonsági mentésre is alkalmas Trezor Keep Metal 249 dollárért.

A frissített KriptoSuli e-könyv és hangoskönyv formájában is kapható, amelyben a privátkulcsok biztonságáról tudhatsz meg hasznos információkat. Kattints a részletekért.

Végül a cég 10 éves fennállásának évfordulója alkalmából kiadott egy limitált kiadású, 2013 darabból álló Trezor Safe 3 “csak Bitcoin” hardveres pénztárcát a termékcsalád részeként. A készülék segítségével csak az általunk birtokolt BTC-hez férhetünk hozzá és egyetlen színben, bitcoin narancssárga színben kapható. A Trezor minden egyes hardver tárca eladásból 21 eurót adományoz a Trezor Academy, a Bitcoin oktatási kezdeményezésének támogatására.

(forrás: trezor.io)

“A bitcoin és a tágabb értelemben vett kriptovaluta szektor már 14 éve velünk van. Ez már tény. Világszerte több mint 420 millió kriptotulajdonos van, és az előrejelzések szerint ez a szám 2027-re több mint kétszeresére, majdnem egymilliárdra fog nőni. Az elmúlt egy év eseményei megmutatták, hogy milyen kockázatokat vállalnak az emberek, amikor kriptovalutáik őrzését központi tőzsdékre bízzák. Nem a TE kulcsod, nem a TE érméd” – nyilatkozta Matěj Žák, a Trezor vezérigazgatója a Bitcoin Amsterdam 2023 eseményén.

Mind a három legújabb Trezor termék (Trezor Safe 3, Trezor Keep Metal és Trezor Safe 3 Bitcoin) már előrendelhető az alábbi linkről és ha még most megrendeled várhatóan november közepén kerül kiszállításra.

Olvastad legutóbbi hardver tárca tesztünket a Safepalról? További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Safepal S1 – Mit tud az egyik legolcsóbb hardver tárca?

/trezor, cointelegraph, bitcoin amsterdam 2023/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img