Decemberi Top Tokenek a Bálnák Szerint — Ripple, Polygon, Everlodge

spot_img

Elemzők szerint kezdetét vette az újabb kripto bikapiac. A bálnák a decemberi karácsonyi ünnepek előtt három tokent tartanak esélyesnek az emelkedésre, a Ripple-t, a Polygon-t és Everlodge-t.

Csatlakozz az Everlodge előértékesítéséhez és nyerj egy luxus üdülést a Maldív-szigeteken 

Ripple (XRP): $0.85 Kulcsfontosságú Szint az Elemzők Szerint

Abban a perben, amit az Egyesült Államok tőzsdefelügyelete november 20-án indított el a Kraken kripto tőzsde ellen, több kriptovalutát is értékpapírnak minősítettek. Szerencsére a Ripple XRP nem tartozott közéjük, ami jel lehet a győzelemre a régóta tartó, Ripple és tőzsdefelügyelet között folyó másik eljárásban.

A kriptovaluta elemző, Moon Lambo szintén beszélt a Ripple jelenlegi állapotáról és jövőbeli áráról. Moon Lambo kiemelte a Ripple jó teljesítményét és hogy az árfolyama továbbra is $0.60 felett maradt. Szerinte különösen fontos lehet a erkció a kritikus $0.85 ellenállási szint környékén. Úgy véli, ha a Ripple átlépi ezt a határt, jelentős nyereséget hozhat.

Moon Lambo kiemelte azt is, hogy a Bitcoin milyen hatással van a Ripple árfolyam ingadozásaira. Megjegyezte, hogy a Ripple új csúcsának elérése a Bitcoin pozitív pályájától is függ.

Polygon (MATIC) Lehetőség a 70%-os Áremelkedésre

A Polygon (MATIC) hullámzó pályát járt be. A CoinMarketCap szerint a Polygon piaci kapitalizációja 7,3 milliárd dollár és jelenleg a 14. legnagyobb kripto eszköz, de ez hamarosan megváltozhat.

A Polygon kriptovalutát szorult helyzetbe hozta az amerikai tőzsdefülgyelet, amikor november 20-án értékpapírnak minősítette a Kraken ellen folyó peres eljárásban. A Polygon MATIC ára november 14-én 0,98 dollárra emelkedett, majd az árfolyam egy 7 napos csúcsról, $0.9564830-ról, $0.796504-re esett vissza. Mindennek ellenére MATIC technikai mutatói továbbra is bikás képet festenek.

Ha a Polygon MATIC visszanyeri a bikás lendületét, akkor 70%-kal, $1.50-ig is emelkedhet.

Everlodge: A Bálnák Érdeklődnek az Ingatlanok Iránt

A Ripple és a Polygon mellett az Everlodge (ELDG) is felkeltette a bálnák figyelmét. Az ELDG tokenek birtoklása kedvezményeket biztosít a felhasználóknak, ha ingatlanvásárlásakor az Everlodge piacterét veszik igénybe. Emellett passzív jövedelmet is szerezhetnek a tokenek stakingelásával, és akár luxus vakációkat is nyerhetnek.

Az ezt a fizetett hirdetést is támogató Everlodge célja, hogy villákat és hoteleket alakítson át NFT-vé és ezek tulajdonjogát kisebb darabok formájában tegye elérhetővé, amelyeket a kereskedők és befektetők már elenyésző összegért is megvásárolhatnak. Az NFT-k árfolyama az általuk képviselt ingatlanok értékéhez van kötve, így ahogy az ingatlan értéke növekszik, úgy nőhet az NFT-befektetés értéke is.

Az Everlodge egy kölcsönzési funkció bevezetését tervezi azoknak a kereskedőknek, akik gyors kölcsönöket szeretnének felvenni. A folyamat során az NFT eszközöket lehet majd fedezetként használni a kölcsönök felvételéhez.

Az ELDG token ára jelenleg $0.025. A bálnák megkezdték felhalmozni a tokent, az annak valós világbeli szerepében rejlő lehetőségek és a 280 trillió dolláros ingatlaniparhoz tartozó kapcsolatai miatt. Egyes elemzők az ELDG értékének további 3,000%-os növekedését jósolták a bevezetés napján.

Ha szeretnél többet megtudni az Everlodge (ELDG) előértékesítésről:

Weboldal: https://www.everlodge.io/

Telegram: https://t.me/everlodge

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img