Péntek éjfélig 20$ INGYEN tőke az első befizetőknek a Bybiten

spot_img

A Bybit és a Kripto Akadémia közös karácsonyi játéka még tart, de az első befizetőknek szóló 20 dolláros promóció ezen a héten pénteken zárul. A játék fődíjaként továbbra is egy 4k QLED Samsung TV-ét és 4×100 USDT-t sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek karácsonyi játékában, ami 2023. december 23-án ér véget.

A második legnagyobb kriptotőzsde egy karácsonyi akcióval szeretné megköszönni olvasóink elmúlt hónapokban mutatott aktivitását. Az év során több közös játékot szerveztünk nektek, melyekre sokan regisztráltatok. A Bybit nagyra értékeli, hogy esélyt adtatok neki, kipróbáltátok, illetve többen is elsőszámú kereskedési platformotokká választottátok.

A Bybit 2023. november 27 – december 23. között lebonyolított határidős kereskedési versenyt szervez, amin kizárólag a Kripto Akadémián keresztül regisztrált felhasználók vehetnek részt. A versenyen a régi és új regisztrálók is elindulhatnak, aminek az egyik ilyen promóciója, a négy nap múlva véget érő első befizetőknek szóló 20 dolláros ajándék.

A verseny 4 fordulóból áll. Minden fordulóban egy kereskedési kihívást kell teljesíteni. Aki legalább egynek megfelel, annak a tőzsdei azonosítója bekerül egy kalapba, amiből a fődíj nyertesét, egy 4k QLED Samsung TV új tulajdonosát fogjuk kisorsolni december 24-én. Ne feledd ezen a héten nemcsak az első befizetőknek szóló promóciós lehetőség zárul, a verseny 3. fordulója is szombaton, december 16-án ér véget, aminek keretében 30 000 USDT kereskedési forgalmat kell elérned.

A játékban kizárólag a Bybit Perpetual Futures határidős kereskedési felületén végzett kereskedést vesszük figyelembe. (Copy Tradinggel is teljesíthető.)

Figyelem! A verseny első 3 hete alatt, december 15-ig még igényelhető az első befizetőknek szóló 20 USDT szabadon felhasználható, akár ki is utalható ajándék. Ennek megszerzéséhez rajtunk keresztül kell regisztrálnod és minimum 100 dollár értékű kripto, vagy fiat befizetést kell végrehajtanod a Bybitre.  

A befizetésedet legalább 1 hétig kell a tőzsdén tartanod. Ha szeretnél, közben kereskedhetsz vele, de ha nem akarsz, akkor nem kell. Az egyetlen szabály, hogy legalább 7 napig ne kérj kifizetést az oldalról. Ha ezt teljesíted, a tőzsde 10 munkanapon belül írja jóvá a 20 USDT-s jutalmat. Ha nem kapnád meg, vedd fel velünk a kapcsolatot (keresd Grecsoszt a KA discord szerverén) és utána nézünk, hogy mi lehet a probléma.

A nyereményjáték további részleteit innen éred el

Köszönjük, hogy részt vettetek a Bybit és a Kripto Akadémia 2023-as játékaiban! Bízunk benne, hogy 2024-ben még több és nagyobb értékű nyereményt tudunk számotokra biztosítani. A karácsonyi versenyben való részvételhez mindenkinek sok sikert kívánunk! Irány a Bybit >>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img