Futures NEXT: tippeld meg melyik kriptopénz kerül fel legközelebb a Binance-re

spot_img

Új szolgáltatást vezet be a Binance. A Futures NEXT lényege, hogy a felhasználók megtippelhetik, milyen coinok kerülnek be legközelebb a tőzsde határidős piacának (USDx-M) kínálatába.

  • A NEXT használata során a felhasználók “tippeket” (PICKS) vehetnek.
  • 1 PICK ára 1 USDT.
  • Egy felhasználó maximum 3 kriptopénzre adhat le tippet.
  • Egy kriptopénzre egy felhasználó maximum 100 PICKS-el tippelhet.
  • A tippek leadása után, a manipulációk elkerülése miatt, a PICKS-ek 3 napig lekötve maradnak. Ezután viszont szabadon lehet velük rendelkezni, például át lehet tenni őket egy másik tokenre, vagy vissza is lehet váltani őket USDT-re.
  • Ahhoz, hogy valaki nevezni tudjon egy tokent, 2000 USDT-t kell 30 napra letétbe helyeznie. A nevezéseket a Binance-nek is jóvá kell hagynia.
  • Aki jól tippel és bevezetik az általa választott kriptovalutát, a tőzsde határidős felületén használható kuponokat kap ajándékba, amik bónuszokra, vagy alacsonyabb kereskedési jutalékokra válthatók be. Az ajándékok USDT-ben számított mérete megegyezik a fogadásként megtett PICKS-ek számával és egy szorzóval, amit a NEXT felületén tüntetnek fel. (Jelenleg: PICKS*1.2)

A Binance szerint a NEXT nem egy szavazórendszer, de a tőzsde figyelembe veheti a listázási folyamatoknál, ha egy kriptopénz iránt nagyobb közösségi érdeklődés mutatkozik.

Az indulást követő órákban 31 kriptopénz jelent meg a felületen, melyekre eddig 158 000 dollár értékű fogadás érkezett. Ha kíváncsi vagy, hogy a közösség szerint melyek lesznek a Binance következő listázásai, látogass el a NEXT oldalára.

A Binance Futures jelenleg egy másik játékot is kínál, ebben naponta 0.05 BTC-t nyerhet, aki a legpontosabban megtippeli a bitcoin magyar idő szerint 15:00-kor mutatott árfolyamát. A tippeket ezen az oldalon lehet leadni.

A legnagyobb Binance játék csak magyar felhasználóknak: kereskedj és oszd meg a kriptós történeted a nyereményekért

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img