Újabb verifikációt kér az OKX

spot_img

Az OKX kriptotőzsde a napokban értesítette magyar felhasználóit, hogy 2024. március 18-tól Okcoin Europe Ltd-n keresztül fog tőzsdei szolgáltatást nyújtani európai ügyfelei számára, valamint frissíti az Európai Gazdasági Térségben (EGT) kínált termékek és szolgáltatások listáját.

Az új szolgáltatások részeként immár SEPA utalásokat is végezhetünk. Lehetővé vált a hitel- és betéti kártyákkal történő euró be- és kifizetések is az OKX számlákra, így a fiat pénznemben indított tranzakciók gördülékenyebbek lesznek. Ahhoz, hogy hozzáférj ezekhez az új funkciókhoz, el kell végezned egy új személyazonosság ellenőrzési folyamatot, és el kell fogadnod majd ezt követően az új felhasználási feltételeket. 

A verifikációs eljárást 2024. április 18-a előtt kell végrehajtani. Érdemes néhány napot rászánni, hiszen az ellenőrzési folyamat 24 órát vesz igénybe, figyelj majd arra, hogy ne csússz ki az időkeretből. Ha 2024. április 18. előtt nem teljesíted a követelményeket, akkor a számládat be fogja fagyasztani az OKX, a számládon lévő egyenlegeknek, pedig nagy valószínűséggel búcsút inthetsz. 

Az áprilisi határidőig és a verifikáció elvégzéséig az OKX javasolja, hogy zárd le az összes P2P, margin, perpetual, határidős, opciós pozíciókat és megbízását, valamint hívd vissza (redeem) a Grow termékcsaládban fialtatott pénzeszközöket: Earn, Loan, Jumpstart (ha van ilyen). Győződj meg arról is, hogy a kereskedési és alszámláidat “margin free” üzemmódba állítottad. Az Earn program kivételével ugyanis ezeket a szolgáltatásokat már nem fogod elérni április 18-a után, mivel az EGT felhasználók sem fogják tudni elérni.

Figyelj az OKX számlán tartott tokenekre is! Az OKX platformon elérhető összes token elérhető lesz továbbra is a számládon, de nem mindegyik lesz majd elérhető kereskedésre Európában. Az Európai Gazdasági Térségben (Franciaország kivételével) folyamatosan frissülő elérhető és kereskedhető tokenek listáját itt találod. 

Legutóbb a KuCoin tette elérhetővé európai ügyfelei számára az euróval történő kriptovaluta vásárlás lehetőségét, igaz a Revolut Pay integrálásával. Az egy kattintással történő vásárlással bitcoint, etherumot, vagy akár stabilcoinokat is tudunk vásárolni közvetlenül Revolut számlánkról. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

A Manchester City több millió dolláros megállapodást jelentett be az OKX kriptotőzsdével

/okx/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img