Tovább dübörög Trump kripto elnökválasztási kampánya

spot_img

A Winklevoss ikrek, a Gemini kriptovaluta tőzsde társalapítói 30,94 bitcoint adományoztak Donald Trump amerikai elnökjelölt kampányára, több mint 2 millió dollár értékben. Cameron és Tyler Winklevoss X fiókjukon jelentették be, hogy egyenként 15,47 BTC-vel (megközelítőleg 1 millió dollárral) járultak hozzá Trump kampányához, hogy “véget vessenek a Biden kormány kriptoval kapcsolatos háborújának“. 

Tyler Winklevoss X bejegyzésében kritizálta a jelenlegi amerikai kormányt a kriptoiparral szembeni ellenséges hozzáállásáért. Azzal vádolja a kormányt, hogy a felügyeleti szerveket fegyverként használják a kriptovállalatok ellen indított peres eljárásokhoz és az innováció elfojtásához. “A Biden kormány következetesen támadja az amerikai vállalkozásokat minden téren, és gazemberré tette annak legnagyobb hőseit” – jelentette ki

Tyler az Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletet (SEC) is kritizálja, amiért nem alkotott eddig egyértelmű szabályozási keretet a kriptovalutákra vonatkozóan, ehelyett az elavult törvények alkalmazása mellett döntött. Azt állítja, hogy a SEC gyakorlata akadályozza a digitális eszközök hasznosságát és növekedését.

Itt az ideje, hogy visszavegyük az országunkat. Itt az ideje, hogy a kriptohadsereg üzenetet küldjön Washingtonnak. Azt, hogy minket megtámadni politikai öngyilkosság. Ezért fogok novemberben Trump elnökre szavazni, és remélem, Önök is így tesznek. Előre!

Kapcsolódó cikkünk:

A Winklevoss ikrek úgy vélik, hogy Trump bitcoin- és üzletpárti hozzáállása kulcsfontosságú az ország kriptoiparának jövője szempontjából. Tyler hangsúlyozta, hogy politikai váltásra van szükség az ipar további károsodásának megelőzése, valamint az innovációt és a gazdasági növekedést elősegítő környezet helyreállítása érdekében.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Nagyot mentek a bitcoinbányászrészvények Trump kijelentésére

/bitcoin magazine/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img