Cardano: Dexscreener és Metamask támogatás 

spot_img

A napokban élesedő Chang frissítés után újabb pozitív fejleményeknek örülhetnek a Cardano felhasználók.

Az első és talán a lánc kihasználtságának szempontjából fontosabb esemény lehet, hogy a Dexscreener néhány héten belül felveheti a támogatott tőzsdéinek listájába a Minswap, Dexhunter és Saturn tőzsdéket, és talán a Cardano más piactereit is.

Az integráció híre azután terjed el, hogy egy közösségi menedzser forrásai szerint a Dexscreener csapata már felvette a kapcsolatot az említett Cardano-s váltókkal a bővítéssel kapcsolatban.

A Dexscreener decentralizált tőzsdei elemző oldala sokkal átláthatóbbá teszi a különböző hálózatok tokenkínálatának és grafikonjainak elemzését, ami nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a Cardanon futó altcoinok is nagyobb figyelmet kapjanak. Bár a Cardanon létezik már egy TapTools nevű, hasonló szolgáltatás, a Dexscreener az egyik legnagyobb piaci szolgálatóként érezhető növekedést hozhat a Cardanonak.

Amint azt a Chang összefoglalónkban is megemlítettük, a blokklánc kihasználtsága jelenleg nagyon alacsony, ami miatt sok kritika is éri a Cardano-t, ám a dexeire irányuló növekvő figyelem egy újabb esélyt adhat számára a felemelkedéshez.

Szintén a Cardanoval kapcsolatos hír, hogy a Metamaskra épülő szolgáltatások (Snaps) segítségével immár a népszerű tárcából is kezelhetők lesznek a Cardanon futó decentralizált alkalmazások, tőzsdék és persze kriptopénzek.

A Snaps lényegében egy Metamask plugin, amin keresztül újabb funkcióval bővíthetők ki a tárca tulajdonságai. A Metamask Cardano tárca kiegészítőt a hivatalos fórumon itt mutatták be. Az alkalmazásához a hivatalos Snaps könyvtárt kell felkeresni és a Cardano Wallet alkalmazást telepíteni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img