Szilveszteri Mikron meglepetés!

spot_img

Egyetlen nap erejéig visszatér az ajándékkal járó mikron vásárlás lehetősége! Csak és kizárólag ma, Szilveszter napján 15% bónusszal vásárolhatsz mikronokat, ehhez nem kell mást tenned, mintsem ellátogatni a mikron.io-ra és vásárolni, tetszőleges összegért.

Mi a vásárlás menete?

Nagyon egyszerű! Kattints a Mikron oldalára, regisztrálj, majd jelentkezz be! Belépés után pedig részletesen elolvashatod a vásárlás menetét, minden információt megtalálsz, amire szükséged lesz. Kezdd az új évet új kriptopénzzel, szerezz mikront!

Miért jó, ha van mikronod?

A vásárolt mikronjaiddal Te magad fogsz rendelkezni. Ez azt jelenti, hogy értékesítheted később egy kriptotőzsdén, beválthatod a mikront használó oldalakon termékekre, vagy akár tartogathatod későbbre az árfolyam-növekedés reményében. A Mikron csapata az első tőzsdei bevezetést 2019 második felére tervezi, azután pedig a piac fogja beárazni a mikront.

Hogyan és miért lesz értéke a mikronnak?

A Mikron csapata mindent megtesz, hogy a kriptopénzt minél többen használják. Az első néhány partner csatlakozása után azon dolgoznak, hogy minél több online közösséget vonjanak be a Mikron Ökoszisztémába. Egy könnyen és gyorsan beépíthető, költséghatékony hűségrendszert terveztek, mely szinte bármilyen profilú online közösségnek értéket ad.

A csatlakozó közösségeknek folyamatosan szüksége lesz mikronokra, hogy kioszthassák azokat újabb aktivitásért cserébe. Az egyre több csatlakozó partner segítségével a mikron felhasználható lesz különböző termékekre, ajándéktárgyakra, kedvezményekre. Egy élő és virágzó ökoszisztéma kialakítása a cél, ami minden résztvevőnek érdeke.

Ahogy egyre több partnerrel és felhasználóval bővül a Mikron Ökoszisztéma, úgy lesz egyre nagyobb a kereslet is a mikron után, így képvisel egyre nagyobb és nagyobb értéket a mikron kriptopénz is.

Ragadd meg a lehetőséget, vásárolj mikronokat tetszőleges összegért, csak ma 15% ajándékkal!

+1 érdekesség:

A Mikron alapját adó NANO rendszere nemrég szigorú biztonsági ellenőrzésen ment át, a Red4Sec nem talált biztonsági problémát az auditja során, sőt, az eddig tesztelt kriptopénzek közül a legbiztonságosabbnak ítélték.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img