Kereskedési stratégiák: Lépj le időben!

spot_img

Nem fogunk végtelen mélységben belemenni a témába, mert nem ér meg oldalakat ez az egyetlen tipp, ugyanakkor, hogyha megjegyzed, és a nagy pszichológiai nyomás pillanatában, mikor éppen szorítasz a pénzedért, eszedbe fog jutni, amit most elmondok, akkor azzal sok-sok pénzt nyerhetsz, és súlyos veszteségtől is megkímélheted magad. Számtalan kereskedő ismerősöm szokott megkeresni olyan hírekkel, hogy “lehet ma bejelentik ezt meg azt, be kéne szállnunk ebbe az érmébe!”, vagy “hallottál az XY forkról? Vásároljunk be mi is ebből a coinból, lehet, hogy a forkja nem fog érni semmit, de lehet, hogy igen!”

Ilyenkor látom lelki szemeimmel, ahogy szerte a bolygón milliók és milliók tapadnak a Twitter-csatornákra, livestream-ekre, fork-visszaszámlálókra, és a coinmarketcap-re. Félelemmel vegyes izgalommal várják, hogy vajon tényleg bevezetik-e az IOTÁ-t végre a Bittrexre, a Ripple-t a Coinbase-re, vagy éppen elvérzik-e a MoneroV, vagy lesz belőle valami? Elképesztő. Van, amikor bejön a tippjük, és ordasnagyot kaszálnak, de van, amikor nem. Akkor pedig a hetek alatt felépült +30% az adott érmén órák alatt tűnik el nyomtalanul. De ez nem meglepő, hiszen mindenki épp ugyanazt csinálja, amit te is. Szorgosan adogatja el az adott terméket.

És habár értem, hogy elvakít a gyors haszonszerzés lehetősége, és akár kockáztatsz is annak érdekében, hogy megduplázd a pénzed, de vedd észre, hogy nagyon sok esetben még akkor is veszíteni fogsz, vagy bagholderré válsz, hogyha az adott bejelentés valóban megtörténik. Hiszen annyian vásároltak be a hype miatt, és annyian szeretnék realizálni a hasznukat!

Pedig a válasz itt van az orrod előtt. Hát a biztos +10, +20% az már smafu? Körülbelül hetente van a kriptovilágban egy ilyen várakozási hype valami kapcsán, és olyankor az adott valuta értéke kivétel nélkül mindig felmegy! Mondd, érdemes megvárnod magát a bejelentést egyáltalán? Miért nem távozol a házibuliból még az ájult emberek és a rókamóka előtt? Lépj le az utolsó busszal, és a balekok majd reggel takaríthatnak!

Zárd a pozíciódat fél nappal, vagy pár órával a “nagy bejelentés” előtt, és a profitod garantált. Csináld ezt szorgosan, és lassan de biztosan eljuthatsz oda, ahova a kaszinós mentalitással talán soha.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img