Nem tudni, hány Monero van épp

spot_img

Miután a Bitmain bejelentette, hogy Monero hard-forkot fognak kezdeményezni kizárólag azért, hogy el tudják adni az ASIC bányászaikat, hirtelen osztódásba lépett a kriptopénz.

Bitmain Monero fork és ASIC mizéria

Monero Classic

A Bitmain nem kívánt belenyugodni, hogy az eredeti Monero csapat nem kívánja a hálózatára a specializált bányagépeket, és rávette a közösség egy részét, hogy a forkot ne fogadják el. Azaz a Monero lesz az ASIC álló, fejlesztett változat, a Bitmain gépeivel meg bányászhatjuk a nem túl támogatott, kvázi egy hardvergyártó által önérdekből kibocsájtott Classicot. Kecsegtető.

Monero-Classic

Nem elírás. Ez a coin pontosan abban különbözik a Monero-tól, mint a fentebbi, csak ezt nem a Bitmain, hanem állítólagosan néhány eredeti fejlesztő indítja. De hogy minek?

Monero (egy másik)

Közben a GitHubon egy új Monero repository jelent meg, teljesen ugyanazon a neven, mint az eredeti. Ki tudja miért, és mi lesz ennek a vége. Talán valami el van rejtve a kódban, és phising akcióról volna szó? Vagy csak még nem sikerült a ‘team’-nek megtalálni a megfelelő, tökéletesen eredeti nevet? Az idő megmondja.

Monero 0

A nagy nulla nem a várható árfolyamot szimbolizálja állítólag. Az ő nagy ötletük az, hogy a Monero-t állítsák vissza az őseredeti Satoshi féle PoW algoritmusra, azaz egy még régebbi verziószámra forkolják a hálózatot. Weblapjuk szerint se nem a Monero, se a Monero Classic, hanem ők az “eredeti Monero”.Rendben.

MoneroV

Pár hónapja már a levegőben lóg a MoneroV témája, akik egy még biztonságosabb, mégprivacy-bb kriptót akarnak. Eleddig a legtöbben sima scam-nek tartották, de ugye, hogy a fentebbiek fényében máris nagyot nőtt az ázsiója? Van értelmes logója, és weblapja, és ezzel már túlteljesített néhány indulón.

Hiába, a népi pénzverésnek sok előnye van, de árnyoldalai is…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img