Kripto Akadémia helyzetjelentés

spot_img

Szeretnénk nektek az alábbiakban újfent beszámolni a fejlesztésekről, jövőben induló projektekről, és mindenről, ami következik. Kiemelten kérjük, hogy szóljatok hozzá ezúttal, segítsétek a munkánkat!

Megújuló Kriptosuli

Ugyan a Kriptosuli menüpont eddig is elérhető volt, és a szakmaibb, vagy épp oktató jellegű anyagainknak volt a gyűjtőhelye, de hamarosan ennél sokkal magasabb színvonalú, profi anyagot kaptok kézhez.

Tematikus tananyagot készítettünk az amatőr szinttől egészen a haladó szint végéig. Pontról pontra elmagyarázva a gazdasági, technikai hátterét a kriptopénzeknek, valamint a gyakorlati használatot és kereskedelmet. Erről egyelőre ennyit, ma este részletes beszámoló is kikerül az oldalra csak a Kriptosulival kapcsolatban!

Saját kriptopénz

Gőzerővel dolgozunk a már korábban emlegetett érménken is. Több szakértő is a fedélzeten van, kiemelten kell említenünk Németh Pétert, az első hazai kriptovaluta megalkotásával sztárprogramozóvá avanzsált fejlesztőt, illetve partnereket is sikerült már toboroznunk, de arról még nagyon korai lenne beszélni 😉

Interjú Németh Péterrel, a MicroCoin alkotójával

A whitepaper ezekben a napokban nyeri el végső formáját, és az érme egyáltalán nem csak az Akadémia belső tokenje lesz. Olyan rendszert fejlesztünk, ami szinte bármilyen webes rendszerbe integrálható, és a legfőbb funkciója az lesz, hogy az embereket aktivitásra, hozzászólásra, tartalomgyártásra ösztönözze, és így segítse az igazi, szoros online közösségek létrehozását. Éppen úgy, mint ahogyan nálunk is működni fog, csak éppen bárki felhasználhatja majd közösségépítésre.

Itt emlékeztetnék mindenkit, hogy a hozzászólásaitok érméket fognak érni, amint elindítjuk a rendszert, méghozzá visszamenőlegesen is 😉

Jutalmazzuk a hűséget

Találkozó

A harmadik pont pedig az, hogy szeretnénk az akadémiás közösség fejlesztését egy következő szintre emelni. Ennek módja pedig a találkozók szervezése lesz. Legfőképp ezzel kapcsolatban szeretnénk a segítségeteket kérni. Az első időkben egészen biztosan Budapesten lesznek ezek az összejövetelek. Ha mutatkozik rá igény, akkor vidéki városokban is tarthatunk majd ilyen eseményeket, de itt, a fővárosban fogunk kezdeni. A kérdés az, hogy tartunk-e már ott, hogy egy ilyen rendezvényt érdemes legyen összerakni? Arra szeretnénk kérni titeket, hogy jelezzétek hozzászólásban, ha volna kedvetek személyesen megismerkedni akár velünk, akár egymással.

A legelső alkalom egészen biztosan csak az ismerkedésről és néhány pohár hűsítő ital elfogyasztásáról fog szólni, de ki tudja, az évek során meddig fejlődik a dolog! Építsük együtt a hazai kripto közösséget!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img