Árfolyamok alakulása az e heti mainnet indulások előtt

spot_img

Pontosan kettő hete hívtuk fel a figyelmet egy dupla bejegyzésben három projekt mainnetjének, a május 28-ai héten aktuális, indulására. Jelen bejegyzésben megnézzük, hogy az árfolyamok hogyan reagáltak az általános piaci gyengélkedésre és mainnet indulások okozta megnövekedett figyelemre.

A projektek rövid ismertetője és a saját blokklánc indításának okai a korábbi bejegyzésekben olvashatók:

5 fontos mainnet indulás május-júniusban (2. rész)

Altcoinok vásárlásához egyértelműen a Binance tőzsdét ajánljuk. Az itt felsoroltak közül egyedül a PRL nem található meg a Binancen, ehhez a KuCoin-t javasoljuk.

PRL – Oyster – május 29.

Két hete itt járt az árfolyam. Katt a képre a nagyobb méretért!

A PRL a két héttel ezelőtti 0.69$ darabonkénti árról 0.5-re csökkent, ez egy közel 30%-os esés. A mostani árfolyam pontosan annyi, mint amennyi 6 hónappal ezelőtt, a nagy altcoin kilövés előtti napokban volt. Ez alapján a mostani akár jó beszálló is lehet abban az esetben, ha bízunk a most 223. helyen álló projekt hosszútávú sikerében.

Az Oysterről bővebben itt.

TRX – Tron – május 31.

Katt a képre a nagyobb méretért!

A Tron árfolyama épp 10%-kal jár a két héttel ezelőtti alatt, de ezzel jóval fölötte van a Top100 átlagos teljesítményének. A Tron körüli hype nem állt le, sőt, gőzerővel robog, folyamatosan jönnek az együttműködések, bejelentések és hírek, például arról, hogy a Tron vezetője megvásárolta a népszerű uTorrent fejlesztőjét, a BitTorrent Inc.-et. Sokan a mainnet indulásával az árfolyam ugrását várják, és annyi bizonyosnak tűnik, hogy ha a BTC nem esik 7000$ alá (és rántja magával a piacot) a TRX lehet a következő időszak egyik nagy nyertese.

EOS – június 2.

Katt a nagyobb méretért!

Az EOS egy éves, végül 4 milliárd dolláros ICO-jának zárásával és a mainnet indulásával az egész kriptós közösség arra kíváncsi, képesek lesznek-e beváltani az ígéreteiket tranzakciós sebességről, stabilitásról és skálázhatóságról. A befektetők számára a legfontosabb kérdés a következő: fogunk-e az Ethereumhoz hasonló sikersztorit látni? A napokban talált kritikus hiba a kódban nem jó jel, a befektetői bizalomra azonban nem volt különösebb hatással, az árfolyam mindössze néhány százalékkal van a kettő hetivel ezelőtti alatt.

Mivel a konszolidáció a május eleji lokális csúcs óta megtörténhetett, jó esély van rá, hogy a mainnet indulásával emelkedés következik. Ennek egyik legfontosabb mozgatója az lehet, hogy az EOS platormon induló kriptopénz projektek “ingyen” tokeneket osztanak a közösségnek airdropok keretében. Ez röviden annyit jelent, hogy rizikós ICO befektetések helyett bőven elég EOS-t tartani és várni az égi áldást. Rizikó közel nulla, a potenciális nyereség óriási.

Elveszíti EOS tokenjeit, aki péntekig nem regisztrál

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img