TE-FOOD – ENSZ partnerség és masternode program

spot_img

Alig két hete számoltunk be a magyar TE-FOOD és a Deloitte Magyarország között létrejött együttműködési megállapodásról, de a TFD a világ vezető tanácsadója után is képes volt emelni a tétet. Legújabb partnerük  nem más, mint a FAO, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezete. A TE-FOOD célja, hogy a blokklánc technológia alkalmazásával biztosítsa az élemiszer biztonságot és pontosan meghatározhatóvá tegye az egyes élelmiszerek eredetét.

A megállapodás értelmében, a TFD és a FAO a globális élőállat tartás nyilvántartás blokkláncra helyezését célzó pilótaprogramot kezd Vietnámban, ahol a TE-FOOD által már kialakított rendszerben, a sertéstartókon keresztül vizsgálják az új technológia felhasználási módjait. A tesztben részt vesznek a vietnámi mezőgazdasági minésztérium és az ausztrál kormány tudományos fejlesztésekért felelős szervezetei is.

A TFD a napokban egy videót is közzétett az élelmiszerek eredetét követő alkalmazásuk gyakorlatban történő bemutatásáról. (A lejátszás a képre kattintva indul.)

A TE-FOOD legjelentősebb piaca jelenleg a dél-vietnámi régióban található, de már Dél-Koreában, az USA-ban, Nagy Britanniában, Nyugat-Afrikában, Németországban, Olaszországban és Magyarországon is kötött partneri és stratégiai megállapodásokat.

Várhatóan még ebben a negyedévben bevezetik 4 szintű masternode programjukat, ami a 20 000, 60 000, 120 000 és 350 000 tokent vagy ezeknél többet birtoklókat fogja jutalmazni és ennek részeként elindul hűségrendszerük is, ami lehetővé teszi, hogy évente a tokenjeik akár 25%-át is értékesítsék a MN tulajdonosok anélkül, hogy elveszítenék az eredeti MN által biztosított kiváltságokat.

A TFD jelenlegi piaci részesedése 15 millió dollár, ami siker esetén még hatalmas teret enged a további növekedésnek. A tokenek jelenleg 3 centes áron, a KuCoin, a Gate.io és IDEX tőzsdéin vásárolhatók meg.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img