Brave és Civic együttműködés: Új adopciós lépcsőfok mindkét projekt számára

spot_img

A Brave blogján jelentették be, hogy a Civic által fejlesztett, többször használható KYC (Know Your Customer – Ismerd meg az ügyfeled) azonosítási rendszer elérhetővé válik a Brave jóváhagyott tartalomgyártói számára. Az szolgáltatás használatával a tartalomgyártók a saját Ethereum tárcájukba kérhetik az olvasóiktól, nézőiktől a böngésző használatával automatikusan osztott BAT tokeneket.

A Brave egy réklámoktól mentes, gyors és anonim böngészési élményt kínáló böngésző, mely csinos statisztikát vezet nekünk a reklámok és scriptek blokkolásával megtakarított (töltési) időről. Ha még nem ismered, érdemes elolvasnod korábbi cikkünket és kipróbálni.

A Brave az egyik legfontosabb kriptopénz projekt

A 21.000 jóváhagyott tartalomgyártói csatorna tulajdonosai tehát tehát közvetlenül a saját ETH címükre küldhetik majd a kapott tokeneket a Brave Payments oldalukról. A Civic KYC megoldásával úgy tudja jóváhagyni számunkra a BAT kiküldést a Brave, hogy náluk bármilyen személyes adatot adtunk volna meg magunkról. Ezzel kiküszöbölik azt, hogy a csatornákhoz kapcsolt ETH címekhez valódi ember legyen köthető. Ez itt next level privacy, kérem.

A Civic projektről és a cégeknek szánt ingyenes, céges adattárolás nélküli KYC megoldásról a hivatalos oldalon tájékozódhattok.

Az, hogy a saját telefonomon tudom tárolni az ellenőrzött és jóváhagyott személyes adataim, és minden egyes weboldalon vagy akár offline helyen pedig a Civic appal azonosíthatom magam, hihetetlen megnyugtató lesz. Nincs kedvem az ezredik helyre is beütni a címem, anyám nevét, meg a többit. A másik probléma pedig, hogy az embernek fogalma nincs, hová kerülnek az adatai, és ki fér hozzájuk, hogy aztán random cégek kihagyhatatlan ajánlatokkal keressenek, mert “az adatbázisban találtak” minket. Természetesen még nem járunk az itt vázolt adopciós szinten, de az emberek, főleg az utóbbi évek botrányai miatt, egyre tudatosabbak a személyes adataikkal kapcsolatban.

A Civic számára egy ekkora felhasználószámmal rendelkező, exponenciálisan növekvő partner óriási mérföldkő. Reméljünk, hogy minden rendben lesz a technológiával, és a fejlődés meglátszik majd a Binance-en elérhető BAT és CVC tokenek árfolyamán is. A Kripto Akadémia ki fogja próbálni az új szolgáltatást, a tapasztalatainkról pedig be fogunk számolni az oldalon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img