Pénzt gyűjt a Peepeth is és más újdonságok

Megosztom

Egy crowdfunding kampányba kezdett a Peepeth, az Ethereum blokkláncon futó, Twitter konkurens közösségi háló. További fejlesztésekre, széleskörű elterjedés segítésére és mobilalkalmazás fejlesztésére kér pénzt vagy Ethereumot. Abból is ezret. Két hét van hátra az adakozási periódusból, a cikk megírásának pillanatában 69 ethereum jött össze.

A tervek szerint a Peepeth-et olyan módon alakítanák át, hogy ne kelljen sem kriptopénzes tárca, sem Web3 szolgáltató a belépéshez. Ezzel jelentősen csökkenne a belépési küszöb és tömegek előtt nyílhatna meg a “peepelés” lehetősége.

Az adakozást némi ellenérzés is övezi. A Peepeth a jelenlegi saját crowdfunding kampánya előtt Kickstarteren próbálkozott összekaparni a tőkét. Akkor nem jött össze az 50.000 dolláros célösszeg. A jelenlegi kampányban pedig már 300.000 dollárt szeretnének kapni. Reddit hozzászólásban a Peepeth ezt azzal indokolta, hogy a Kickstarter legoptimistább célkitűzését adoptálták a saját kampányukra.

A Peepeth egy decentralizált közösségi platform, a Twitter mintájára. Ha részletesebb érdekel, ajánljuk az alábbi cikket:

Peepeth – kipróbáltuk a decentralizált Twittert

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel