Pénzt gyűjt a Peepeth is és más újdonságok

spot_img

Egy crowdfunding kampányba kezdett a Peepeth, az Ethereum blokkláncon futó, Twitter konkurens közösségi háló. További fejlesztésekre, széleskörű elterjedés segítésére és mobilalkalmazás fejlesztésére kér pénzt vagy Ethereumot. Abból is ezret. Két hét van hátra az adakozási periódusból, a cikk megírásának pillanatában 69 ethereum jött össze.

A tervek szerint a Peepeth-et olyan módon alakítanák át, hogy ne kelljen sem kriptopénzes tárca, sem Web3 szolgáltató a belépéshez. Ezzel jelentősen csökkenne a belépési küszöb és tömegek előtt nyílhatna meg a “peepelés” lehetősége.

Az adakozást némi ellenérzés is övezi. A Peepeth a jelenlegi saját crowdfunding kampánya előtt Kickstarteren próbálkozott összekaparni a tőkét. Akkor nem jött össze az 50.000 dolláros célösszeg. A jelenlegi kampányban pedig már 300.000 dollárt szeretnének kapni. Reddit hozzászólásban a Peepeth ezt azzal indokolta, hogy a Kickstarter legoptimistább célkitűzését adoptálták a saját kampányukra.

A Peepeth egy decentralizált közösségi platform, a Twitter mintájára. Ha részletesebb érdekel, ajánljuk az alábbi cikket:

Peepeth – kipróbáltuk a decentralizált Twittert

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img