Most mutasd meg, hogy szeretsz!

spot_img

FIGYELEM: A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas szöveges és képi anyagokat tartalmaz!

Az internet hőskora, a kilencvenes évek eleje óta felmerül a website üzemeltetőkben egy vissza-vissza térő, központi kérdés:

miből lesz pénzünk?

A pionírok persze hamar felfedezték a reklámbevételek azóta erősen kopottas szent grálját, ahogy fejlődött a piac, egyre felkészültebb cégek egyre agresszívebb üzleti modellekkel halászták a internet tengerének újabb és újabb vizeit.

Az online ipar bonyolult evolúciójának számunkra kedves mellékvágánya a magyar internet, idősebbek emlékezhetnek még az Internettóra, a Gyalogló chat-re, a Tétova Teveklubra, az egyes társadalmi közegekben méltatlanul népszerű MyVIP szolgáltatására egyaránt.

Arról azonban kevesebbet tud a közönség, hogy hogyan éljük meg mi, tartalomgyártók a mindennapokat és a sikerhez vezető sokszor pokoli nehéz út állomásait. Bizony az újságíró is ember, mi is vágyunk a szeretetre, bennünk is lakozik egy önmagában bizonytalan gyermek, az ijesztő világ útvesztőiben nekünk is szükségünk van egy biztos pontra.

Ez a biztos pont nem lehet más számunkra, mint te kedves olvasó, jobban vágyunk a tőled kapott elismerésre, mint tini az első szerelemre, vagy akár az élethosszig tartó, igaz barátságra. Szükségünk van rád, hiszen nélküled értelmetlen minden fáradozásunk. Olyan vagy nekünk, mint borsónak a héja.

A Kripto Akadémia támogatói felületet indít, ugyanis a tartalmaink ingyenesek, de nem ingyen készülnek. Ha úgy érzed, hogy értéket adunk számodra naponta megjelentetett friss tartalmainkal, akkor arra kérünk, hogy támogass bennünket alkalmi, vagy akár állandó jelleggel.

De mégis miért érdemelnénk adományt?

A februári indulásunk óta naponta akár 10 új anyaggal is jelentkezünk, ez mostanra bő kétezer cikket és videót jelent. Elkészítettük az ingyenes KriptoSuli leckesorozatot, amit azóta több ezren olvastatok, kriptopénz tőzsdéket és váltókat, tárcákat bemutató adatlapokat írtunk számotokra.

Kripto Szótárt is írtunk, Fórumot üzemeltetünk, melyben kérdezhettek tőlünk és egymástól egyaránt. Egy szó, mint száz: sokat dolgozunk azért, hogy naprakész tájékoztatást adjunk nektek a kirptopénzek világáról. Természetesen bitcoinnal, de akár forinttal is megteheted adományod, előre meghatározott vagy tetszőlegesen választott összegel is hozzájárulhatsz munkánkhoz.

Köszönjük mindenkinek, aki gondol ránk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img