OceanEx: hetvenezer dollárt osztanak szét a kereskedő versenyen

spot_img

Októberben zárult az OceanEx ICO-ja. A Vechain ökorendszer tőzsdéjének tokenjeit percek alatt kapkodták el a befektetők, most azonban bárki számára adott a lehetőség, hogy ingyen juthasson ezekhez. A platform 50 millió tokent ($70 000) ajánlott fel azok számára, akik részt vesznek az indulás előtti nyilvános tesztelésben, amire egy november 7 – 12. között megrendezésre kerülő kereskedési verseny keretében fog sor kerülni.

Az OcenEx játékában mindenki egyenlő feltételekkel indulhat és a tőzsde által biztosított 10 000 000 Vechain Thor (VET) teszt tokennel kezdhet neki a kereskedésnek a

BTC/USDT

ETH/USDT

VET/BTC

VET/ETH

VET/USDT

ETH/BTC párokon.

Az érdeklődőknek két honlapra kell regisztrálniuk. Az első az oceanex.pro, a tőzsde fő oldala, ami már jelenleg is működik. A második a tesztnek helyet adó oceanex.cc, ami csak november 7-én fogja megnyitni kapuit. A versenyt két fő kategóriára osztották, ezek Flash Boys és Smart Investor Competition névre hallgatnak.

Flash Boys

Minden 24 órában 8 750 000 OCE tokent ($12 500) osztanak ki, a résztvevők által aznap megmozgatott pénzmennyiség (volumen) arányában  A fordulók este 10 órakor kezdődnek (22:00 UTC+8) és másnap este 9 óráig (21:00 UTC+8) tartanak. A verseny során professzionális kereskedők fogják biztosítani a megfelelő likviditást, vagyis hogy az árfolyamok mindvégig a globális kriptopiac aktuális  árfolyamait tükrözzék.

Bónusz: az a kereskedő, aki az aktuális forulóban a 21:00 órás zárás előtti utolsó tranzakciót végrehajtja, 250 000  OCE ($350) jutalomban részesül.

Smart Investor Competition

A teszt 5 napja során, a 100 legnagyobb nyereséget elérő kereskedő között 10 millió OCE-t osztanak szét. Az első 3 000 000, a századik 18 000 tokent kap kap. Azok, akik a TOP 100-on kívül végeznek, szintén 2000 OCE-t kapnak, köszönetképpen a tesztben való részvételükért. Ebben a kategóriában csak azok jogosultak a jutalmakra, akik minden egyes kereskedési fordulóban legalább 10 adásvételt végrehajtanak.

A teszt során észlelt hibák bejelentéséért szintén 10k-500k közötti OCE token szerezhető. További részleteket a hivatalos kiírásból tudhattok meg.

Elindulsz az OceanEx versenyén?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Mit gondolsz a kereskedési versenyekről?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img