Novogratz: 2019 második negyedévében érkezik az új csúcs

spot_img

A Galaxy Digital Capital Management kriptós befektetési társaság alapító-vezérigazgatója szerint 2019 második negyedévében a bitcoin árfolyam, főleg az intézményi befektetők FOMO-jának köszönhetően, eléri, majd meghaladja a korábbi csúcsot.

Pont tegnap írtunk róla, hogy napjaink kriptós “állóvizében” a legtöbb tőke már intézményektől (hagyományos befektetési alapok, kereskedelmi bankok, hedge fundok, biztosítótársaságok és nyugdíjalapok) érkezik a piacra, ráadásul az utóbbi hónapokban több Wall Street-i óriás, például a Fidelity, is bejelentette kriptós termékeinek indulását. Novogratz szerint a kompetitorok pedig nem tehetik majd meg, hogy nem kínálnak hasonló szolgáltatásokat. Ez pedig jól mutatja az új emelkedő trend indulását, mely igazán akkor fog beindulni, mikor 2019 első hónapjaiban újra áttöri a BTC árfolyama a 10.000$-t.

A menetrend szerinte (most épp) a következő lesz: 6800$ leküzdése után az év végéig 8800-9000$ elérése, 2019 első negyedévében 10.000, majd a FOMO berobbanása után június 30-ig 20.000$ elérése.

A közösség vegyes, de inkább negatív érzelmekkel fogadta Novogratz újabb álláspontját, mivel sokak számára kezd rettentő unalmas lenni, hogy havonta újabb jóslattal állnak elő a hozzá hasonlóan szem előtt lévő kriptós arcok.

Mike Novogratz: Megvolt az alja

Korábbi bejegyzésünkben fontos megállapításokkal éltünk a kriptós véleményvezérek jóslataival kapcsolatban, ezeket most újra felidézzük:

  • Láthatjuk, hogy hiába ülnek közvetlenül a tűz mellett (vagy inkább benne), ők is csak tapogatóznak az árfolyamokkal kapcsolatban
  • Kriptopénz vásárlási döntést nem érdemes egy-egy nagykutya aktuális jóslatára alapozva meghozni, annak stratégián kell alapulnia
  • Ezek az emberek millió dollárokkal ülnek a buliban, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy világméretűvé tegyék a kriptopénzek adopcióját. Ennek része az is, hogy árfolyam jóslatok mellett igyekeznek megnyugtatni, lelkesíteni a kisbefektetőket
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img