Kripto Akadémia Discord: az első két hét eredményei

spot_img

Két héttel ezelőtt indult el Discord csoportunk, amihez már közel 300-an csatlakoztatok. Szerkesztőink közül Balage és egy régi ismerősünk Kenny777 vállalták, hogy dedikált csatornáikon keresztül a nyilvánossággal is megosztják az általuk legjobbnak tartott kereskedési lehetőségeket. Miközben ezek közül többet ők maguk is megjátszottak, szívesen válaszoltak az ezzel kapcsolatban érkező kérdésekre is.

A jövőben szeretnénk, ha az érdeklődők egy egységesebb és könnyen áttekinthető formában találkozhatnának ezekkel az ajánlásokkal és ennek keretében a pontos statisztikák vezetését is szeretnénk előtérbe helyezni. Bár erre igyekszünk valamilyen automatizált megoldást is találni, Balage tegnap ennek kapcsán összesítette az eddig kiajánlott tradejeit:

*kedvező árfolyam szerkezet: az akkumulációs periódus elhagyása után az ellenállásokból sorra támaszt csinál az árfolyam. Pl.:

Ha kíváncsiak vagytok a jövőbeli ajánlatokra, esetleg ti is vállaljátok hogy megosztjátok másokkal a trade-jeiteket, vagy egyszerűen csak szívesen lógnátok együtt más, kriptopénzek iránt érdeklődő emberekkel, erre a linkre kattintva léphettek be a csoportba.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img