Kripto Akadémia Discord: az első két hét eredményei

Megosztom

Két héttel ezelőtt indult el Discord csoportunk, amihez már közel 300-an csatlakoztatok. Szerkesztőink közül Balage és egy régi ismerősünk Kenny777 vállalták, hogy dedikált csatornáikon keresztül a nyilvánossággal is megosztják az általuk legjobbnak tartott kereskedési lehetőségeket. Miközben ezek közül többet ők maguk is megjátszottak, szívesen válaszoltak az ezzel kapcsolatban érkező kérdésekre is.

A jövőben szeretnénk, ha az érdeklődők egy egységesebb és könnyen áttekinthető formában találkozhatnának ezekkel az ajánlásokkal és ennek keretében a pontos statisztikák vezetését is szeretnénk előtérbe helyezni. Bár erre igyekszünk valamilyen automatizált megoldást is találni, Balage tegnap ennek kapcsán összesítette az eddig kiajánlott tradejeit:

*kedvező árfolyam szerkezet: az akkumulációs periódus elhagyása után az ellenállásokból sorra támaszt csinál az árfolyam. Pl.:

Ha kíváncsiak vagytok a jövőbeli ajánlatokra, esetleg ti is vállaljátok hogy megosztjátok másokkal a trade-jeiteket, vagy egyszerűen csak szívesen lógnátok együtt más, kriptopénzek iránt érdeklődő emberekkel, erre a linkre kattintva léphettek be a csoportba.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel