A Brave előzi az Opera böngészőt Androidon, következik a Firefox

spot_img

Nem titkoljuk, hogy a Brave böngésző és a kapcsoló Basic Attention Token a kedvenc kriptós projektjeink közé tartoznak, ezért külön öröm, mikor újabbb fejleményekről tudunk beszámolni.

A Similarweb Pro verziójában Android appok letöltési és használati statisztikái között figyelt fel egy redditező arra, hogy a Androidon a Brave a 31. az aktív felhasználók tekintetében, ezzel pedig mind az Operát, mind a Puffin Browsert megelőzte.

A következő legyűrendő vetélytársak a Firefox a 17., a Samsung gyári böngészője az ötödik, végül a Chrome az első helyen. A listát nagy méretben itt találod. Nyilván illúzióim azért nincsenek, a Samsung vagy a Chrome megverése azért még nem a sarkon túl van, azonban a fejlődés látványos és folyamatos, ráadásul felhasználóként mindenki érzi is, hogy jó a termék. Legutóbb néhány napja frissítette a Wikipedia társalapítója, Larry Sanger blogján az adatainak visszaszerzésére irányuló törekvéseiről szóló posztját (értsd nem használ Google és egyéb termékeket, amik követik és árulják internetes szokásait), egyik legfontosabb javaslata a Brave és a böngészőből elérhető Tor hálózat használata.

Elméletileg elindult az Ads funkció béta tesztje (talán az USA-ban?), itthon azonban egyelőre még nem tudunk reklámok engedélyeztetéséért, lekattintásáért BAT token jutalmat begyűjteni. A személyes adatok védelmén kívül ez lesz egyébként a Brave fő értékajánlata: olyan és annyi reklámot fogunk látni, amennyit mi engedélyezünk, ezért pedig minket kompenzál a hirdető, nem a Google-t.

Már prémium tartalomhoz is juthatsz, ha Brave böngészőt használsz

A BAT token az utóbbi időszakban sok más althoz hasonlóan nagyot ment, másfél hónap alatt több mint duplázódott az árfolyama:

BATUSD napos grafikon a Binance tőzsde adatai alapján, Forrás: Tradingview rajzoló

Klasszikus konszolidáció zajlik a korábbi hegymenet után: A korábbi napos aljon kívül a 21,50,100 és 200-as mozgóátlagok is támaszként szolgálnak, az ezen való áteséshez összpiaci mozgás kellhet. Felfelé 0.22$ áttörése után 0.25, 0.3, majd a novemberi csúcs, azaz 0.4$ környéke következhet. A BAT token a Brave piacnyerése és partnerek behúzása okán nagyobb iramban értékelődhet fel, mint egy-egy csupán spekulatív kriptopénz.

Kriptopénzekkel, árfolyamokkal vagy kereskedéssel kapcsolatos infókért, közös ötletelésért, trade tippekért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img