Kényelmes váltót teszteltünk a magyar piacon

spot_img

Egy csomó terhet levesz a válladról a CoinMixed.eu és néhány újítása, ha vásárolni, eladni vagy tárolni szeretnél kriptopénzeket. A napokban teszteltük újra a váltót és arra jutottunk, hogy a magyar piacon jelenleg egyedülállóan kényelmes platformmal rendelkezik. Megmutatjuk, miben könnyítheti meg a te életedet is.

Tárcaként is használhatod

Sok váltó nem kezel kriptopénzt, csak egy külső tárcába küldi a megvásárolt kriptopénzeket. Emiatt először valahol máshol létre kell hoznunk egy tárcát, hogy egyáltalán fogadni tudjunk. Ezt persze újabb regisztrációk vagy appletöltések előzik meg. De legalábbis egy másolás/beillesztés erejéig mindenképp foglalkoznod kell a tárcáddal is.A CoinMixed-el feleslegessé válnak ezek a lépések, hiszen a beépített tárcákkal tárolni is tudod a kriptopénzeket. Egy pofonegyszerű magyar kezelőfelületet is kapsz hozzá. Persze privát kulcsokkal ebben az esetben a váltó rendelkezik, tehát hosszú távú tárolásra továbbra is a saját tárca létrehozása ajánlott.

Kép a kezelőfelületről és az elérhető kriptopénzekről. A magyar fejlesztésű INLOCK is helyet kapott a váltón.

Nem kell aggódnod az árfolyamveszteség miatt

Mindenkivel előfordult már, hogy amire egy váltás tényleg befejeződött, az árfolyam lefelé menetbe kapcsolt és veszített a tranzakción. A CoinMixed.eu megoldotta ezt a problémát. Annyi bitcoint kapsz a tárcádba, amennyit a vásárlás vagy eladás első lépésében elfogadtál. 

Ha forinttal vásárolsz, a banki átutalás beérkezése után (munkaidőben kb 2 óra alatt) a vásárlás automatikusan megtörténik. Fiatról kriptopénzbe vagy fordítva 3,5% jutalékkal vált, ennél több költséged nem keletkezik.

Ez a rendszer automata, így 0-24-ben, hétvégén is így működik. Eladáskor forint kifizetést csak banki nyitvatartási időben tudnak indítani, de az árfolyamot ez már nem érinti.

Bányászásból származó kriptopénzeidet biztonságban tudod

Ha bitcoint, ethert vagy litecoint bányászol és rendszeresen a piacra dobod őket, a CoinMixed neked is jó választás. Spórolj az ide-oda küldözgetésen és gyűjtsd kibányászott kriptopénzeidet egy olyan helyen, ahol egy kattintásra el tudod adni azokat. Ha coinról coinra váltanál, azt 0,2%-os váltási költséggel tudod megtenni.

Stabilcoin vásárlásával kivédheted a hullámzást

Forintért vagy kriptoért már USDT és USDC, dollár alapú stabilcoinokat is kapsz. Ezek akkor jönnek jól, ha fiat értéket szeretnél tárolni a tárcádban, például egy későbbi vétel, átlagolás vagy csak a megfelelő pillanat kivárása okán. Az USDT és USDC vételek azonnaliak, még várnod sem kell. Jelenleg forint tárolására nincs lehetőség jogi akadályok miatt, de a stabilcoinok tökéletes alternatívát nyújtanak.

Regisztrálás nélkül is szupergyorsan vásárolhatsz

Az új gyors vásárlás funkcióval 90 000 Ft alatti vásárlást pár kattintással, regisztráció és papírok beküldése nélkül is elvégezhetsz. Ehhez a vásárlás folyamán egy nevet,  telefonszámot, e-mail címet és egy bankszámlaszámot fog kérni tőled a rendszer.

Napi és havi limitek regisztrált felhasználóknak a két azonosítás szintjén. Ha nem szeretnél regisztrálni, 90.000 Ft-ért is vehetsz vagy eladhatsz. 

A CoinMixed.eu megújult komplex rendszere egyszerre tárca és piactér, ami kezdők és haladók igényeit is kielégíti. Ha mégis problémád adódna vagy bizonytalanul mozogsz ebben az iparban, a magyar nyelvű online- és telefonos ügyfélszolgálaton is szívesen segítenek neked. 

Összefoglaló

Előnyök

  • magyar nyelvű felhasználói felület
  • magyar nyelvű online és telefonos ügyfélszolgálat
  • gyors és egyszerű regisztráció és ügyfél azonosítás
  • forint és euró befizetési lehetőség
  • beépített kripto tárolási lehetőség
  • alacsony 0,2%-os kripto-kripto váltási költség
  • korrekt 3,5%-os fiat-kripto váltási költség
  • Az irodájukban is tudsz személyesen vásárolni, kedvező, 5%-os cash fiat-kripto jutalékkal
  • Budapesten kripto ATM-et is üzemeltetnek
  • megbízható tulajdonosi és üzemeltetői háttér

Hátrányok

  • 2018-ban indult, még ki kell állnia az idő próbáját 
  • fiat tárolási lehetőség nincs, stabilcoint kell használnod.
  • egyelőre limitált a vásárolható altcoinok száma
  • alacsonyabb fiat-kripto váltási költség is elérhető angolul, ha bevállalod a több helyre való lassú és komplikált regisztrációt és ügyfélazonosítást.

CoinMixed.eu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img