Dapp.com: 1 millió dollár befektetés decentralizált alkalmazás platformba

spot_img

Egy blokklánc projektekre szokosodott dél-koreai kockázati tőke társaság vezetésével vont be egymillió dolláros befektetést a dapp.com platfrom, mely 7 blokklánc decentralizált alkalmazásait teszi kereshetővé és vizsgálhatóvá. Az aktuális és historikus felhasználószámok, tranzakciószámok és forgalom (token és USD érték) mellett egy mérőszámot (Dapp.com Ranking) is csatolnak az alkalmazásokhoz, mely azok minőségét hivatott jelezni a látogatók számára.

Az utóbbi 24 óra legtöbb felhasználójával rendelkező ADM-re kattintva, a bemutatáson és alapvető információkon kívül statisztikákat is találunk az oldalon:

Hogy az egyes decentralizált alkalmazásoknak mennyi értelme van, és van-e bármilyen épkézláb felhasználási módjuk, azzal a dapp.com nyilván nem foglalkozik. Arra azonban tökéletesen megfelel, hogy a 7 okosszerződés platformon tapasztalható aktivitást figyelemmel kísérjük. Jelenleg 2100+ dapp adatai találhatók meg az oldalon, a következő években pedig jelentős növekedésre számíthatunk.

A platform a következő hálózatokon futó alkalmazásokat listázza:

A dapp.com maga is rendelkezik saját tokennel (DAPPT), mely idén július végi indulása óta 50%-os mínuszban van, a befektetés híre pedig nemigen mozgatta meg az árfolyamot. A token segítségével lehet tudják a dappfejlesztők alkalmazásaikat listázni a platfromon, illetve a jövőben a cég által fejlesztett API használatához is fog kelleni. A weboldalon DAPPT stakeléséről is írnak, 2019. december 1-jén indul a második, 45 napon keresztül tartó stakelési periódus. Első alkalommal elméletileg 182,5% profitot lehetett elérni augusztus 2. és szeptember 2. között, de ezzel kapcsolatban szkeptikusak vagyunk, hiszen közben a token árfolyama 40%-kal csökkent.

A dapp.com stakelési felülete

A befektetésből nemzetközi terjeszkedésbe kezdenek, fókusszal a koreai piacra. A kompetitor dappradar szintén a héten zárt egy befektetési kört. A dapp analitikai oldalak abban lehetnek segítségünkre, hogy a potenciálisan befektetésre érdemes feltörekvő alkalmazásokat még időben észrevegyük.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img